Před krátkým časem, jsem se stal, šťastným uživatelem tohoto pojízdného obýváku.
Koupil jsem ji starší od kamaráda, který ji koupil novou u Mejznara a tam také poté servisoval.
S autem jsem maximálně spokojenej, je to bomba povoz. Vždy jsem preferoval Audi,
ale po 100 najetých kilometrech v Diskošce, jsem zjistil, že ji nesahá ani po kolena.

Včera, po cca 3000 najetých kilometrech, mi přestal odemykat zámek horních 5. dveří.
Problém není v elektrice, ale je mechanický. Když máčknu na spínač otevření kufru,
je slyšet jak cívka odmykání funguje, ale otevřít horní část dveří přesto nejde...
Hledal jsem jinou možnost mechanického otevření kufru. Nenašel...
Tak jsem se snažil dveře zevnitř odplastovat, abych zámek otevřel růčo, ale bez poškození plastů,
to nejde...
A tak mi nezbývalo, než někam zajít pro radu...
Zajel jsem za Elliotem, jestli nemá nějakou zkušenost s tímto problémem, ...neměl.
Potom jsem zajel do LR v ČB, ty taky nevěděli jak otevřít bez použití montpáky nebo rozbrusu.
A tak kámoš volal do Vrchlabí a tam už to prý dělali. Že se musí na určitým místě (nejspíš zevnitř) navrtat dírka a tou potom udělátkem zámek otevřít.
Přiznám se, že se mi kůli jedné dirce na spráným místě, takovou dálku (z CB do Vrchlabí), moc jet nechce.
NEMÁTE NĚKDO RADU, ZKUŠENOST, JAK NA TO?
POPŘÍPADĚ BYL BY NĚKDO OCHOTEN ODPLASTOVAT, NAMĚŘIT KAM VRTNOUT?
RÁD SE BUDU REVANŽOVAT, V ŘEŠENÍ JINÉM PROBLÉMU …
Díky za rady.