aháááá promň špatně sem si to přečetlBigBang píše:vííím já jen zkoušel jestli se přihlásí sám
Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- klabus
- tel.: 774106760
- auto: LR Discovery
Re: Lanďáci zdravíte se?
DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Vidim, zes to fotil jeste pred tim, nez jsem dostal pokutu. Je tam vjezd jen pro dopravni obsluhu, zvladam nekdy az pet pokut tydne:-) Mam jich plny cubby box.
- macronera
- tel.: 775651798
- auto: DISCOVERY II,IV
- Kontaktovat uživatele:
jeli tam dneska kolem 12. stál jsem s puštěným oranžovým majákem před NTK tak mě nechali býtHanys_a_Kaca píše:Vidim, zes to fotil jeste pred tim, nez jsem dostal pokutu. Je tam vjezd jen pro dopravni obsluhu, zvladam nekdy az pet pokut tydne:-) Mam jich plny cubby box.
roubená chalupa v Krkonoších,posezení u kachlových kamen, sjezdovka s večerním lyžováním, Rodinné,skupinové a individuální rekreace http://www.ChalupaOrlice.cz , www.DoKrkonos.com
- Broňa Ostrava
- tel.: 608817347
- auto: D4 3.0 HSE
Dnes v Ostravě černá D4, pak ještě jednou ta samá v Hrabyni a v Opavě Kateřínkách tuším že černý def, všichni zdravili... byl to někdo ze zdejších? Jinak ze zkušeností z Ovy musím říct, že více zdraví Diskošky a RRS, Freečka skoro vůbec...
Broňa
Broňa
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
no my na ostravsku se uz moc zdravit nemusime, my sme se skoro vsichni potkali vcera u peslika:-DBroňa Ostrava píše:Dnes v Ostravě černá D4, pak ještě jednou ta samá v Hrabyni a v Opavě Kateřínkách tuším že černý def, všichni zdravili... byl to někdo ze zdejších? Jinak ze zkušeností z Ovy musím říct, že více zdraví Diskošky a RRS, Freečka skoro vůbec...![]()
Broňa
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Broňa Ostrava
- tel.: 608817347
- auto: D4 3.0 HSE
tak o tom jsem bohužel nevěděl... jinak bych přišel pozdravit a nebyl bych mrzký, že to freečka flákají...Miky_CZ píše:no my na ostravsku se uz moc zdravit nemusime, my sme se skoro vsichni potkali vcera u peslika:-DBroňa Ostrava píše:Dnes v Ostravě černá D4, pak ještě jednou ta samá v Hrabyni a v Opavě Kateřínkách tuším že černý def, všichni zdravili... byl to někdo ze zdejších? Jinak ze zkušeností z Ovy musím říct, že více zdraví Diskošky a RRS, Freečka skoro vůbec...![]()
Broňa
Jinak dnes ještě na Rudné Radek... tak zdravím... vidím že už máš plně nastrojeno... tak už jen necelý týden
- Miky_CZ
no my sme se tam sesli tak nahodne, nekdo tam na auto cekal, nekdo tam to auto musel nechat no a nekdo jel domu, protoze toho ma na aute v haji moc a musel bych to tam tak tyden nechat no a to ted nemuzuBroňa Ostrava píše:
tak o tom jsem bohužel nevěděl... jinak bych přišel pozdravit a nebyl bych mrzký, že to freečka flákají...
Jinak dnes ještě na Rudné Radek... tak zdravím... vidím že už máš plně nastrojeno... tak už jen necelý týden
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
Ještě jednou dneska zdravím Gobeye - dlouhá cesta po Evropské 
miky a co moje fryčko? je tam ještě?
fčil jezdím tvingem a mám už deprese
a ještě k tomu dědek taky není pojizdný
už mám kurevský absťák.........LR prostě chybí
- Miky_CZ
ja sem tam dozadu ani nesel, protoze vzdycky jak tam jdu tak tam najdu neco zajimaveho co proste musim mit:-D naraznik, zebrik, kardan.... tam je to zaklete misto:-Dwill.26 píše:miky a co moje fryčko? je tam ještě?fčil jezdím tvingem a mám už deprese
a ještě k tomu dědek taky není pojizdný
už mám kurevský absťák.........LR prostě chybí
- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
dneska v Praze v Resslově nebo Ječný (nevim která to byla) 2 defy cca 200m od sebe jeden byl zelenej a stál na chodníku s výstražnejma a pak na druhý straně ulice v protisměru modrej... oba byly 110... někdo odsud?
- zdenek666
- tel.: +420722074098
Má tady někdo na zadních dveřích defa nalepenou vlajku Tibetu? Občas ho pod Liliovou horou vídám.
LR Disco II TD5 auto
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem v sobotu taky zdravil.
Cesta do Bad Kissingen - Mopadži - DII
A cestou zpět dělal doprovod Hunter ve své Audi A4 S-line kombi (krásný auto) - díky.
Cesta do Bad Kissingen - Mopadži - DII
A cestou zpět dělal doprovod Hunter ve své Audi A4 S-line kombi (krásný auto) - díky.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- budsky
- auto: SIIA;Discovery I
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,kdopak dneska parkuje v Peluškový ulici na Praze 9 s DII,já stojím hnedle vedle s DI,někdo odsud.
- ANDREAS
- auto: Freelander 1,8 99
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
neparkuje tu někdo z fora zelenou Discotéku v nemocnici Na Homolce??
neparkuje tu někdo z fora zelenou Discotéku v nemocnici Na Homolce??
Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík
Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)
Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Vak71: Ty mas auto od Gea, vid? 
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
Tak vy jste trutnovský.. Máme chatu u Žacléře, rodinný poklad.. Děda ji koupil v padesátých letech, učil v Trutnově na lesárně a babička na zdrávce..
Tomáš
no.. stejně pochybuju, že byste se mohli potkat, učil tam odhadem do roku 1960, pak šli do Prahy na FTVS 
Tomáš
zdravíme do Žacléře:-) Bernartice jsou jen kousekBebop píše:Tak vy jste trutnovský.. Máme chatu u Žacléře, rodinný poklad.. Děda ji koupil v padesátých letech, učil v Trutnově na lesárně a babička na zdrávce..
DIII
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000
Defender 110, Td5, 2" OME, WARN9000
Dnes okolo poledne ve Znojmě - jedna zaparkovaná D1 s nálepkou zeleného oválu "Land Gazík" a pak ještě jedna D1 dál na benzince přímo u stojanu (majitel asi zrovna platil?)
Land Rover Discovery 2 Td5