Zdravím,
obracím se na Vás s prosbou o radu. Před týdnem jsem si udělal radosta a koupil RR L322 r.v. 2004 3.0D
Dnes mi přestalo fungovat zamykání u LP dveří. Když zamykám centrálem, tak všechny ostatní zámky šlapou jak hodinky, ale u řidiče ani ťuk. Zkoušel jsem sundat tapec, ale jde mi sundat jen do půlky ( horní část mi sundat nejde ) a tak se tam ani nemohu dostat.
Poraďte prosím jak sundat tapec či kde by mohla být závada.
Předem děkuju za pomoc
RR L322 nezamykají dveře
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
Re: RR L322 nezamykají dveře
tapec na dveřích je v podstatě zavěšenej na takovech U v horní části. Dá se ale přiměřenou silou vycvaknout.
Nejdřív je ale potřeba odšroubovat 4 šrouby.
Jeden je schovanej pod plastovou krytkou Airbag, stačí ji vyloupnout.
Druhej je uprostřed otvírací vnitřní kliky
Třetí a čtvrtej je na spodní liště odkládací kapsy.
po odšroubování je nejlepší začít vyloupávat tapec velkým šroubovákem v dolním rohu, je tam takový žlábek.
Po vycvaknutí se tapec zvedá směrem nahoru a dovnitř.
Pak je potřeba rozpojit el, konektory a vyndat táhlo otvírání vnitřní kliky. Pokud zapomeneš při sborce toto táhlo zapojit, tak se zapotíš. Jinak když nejdou otevřít dveře z venčí, stačí na dálce při otvírání podržet stisknuté tlačítko a sjedou okna. Tím se pak dá otevřít zevnitř a nemusíš obíhat auto.
Bacha na airbag, mě se stalo při odpojení konektoru, že svítí při čeku na palubce. Bez odšroubování airbagu se k mechanizmu nedostaneš.
Odšroubovat venkovní kliku je na další seriál.
good luck
Nejdřív je ale potřeba odšroubovat 4 šrouby.
Jeden je schovanej pod plastovou krytkou Airbag, stačí ji vyloupnout.
Druhej je uprostřed otvírací vnitřní kliky
Třetí a čtvrtej je na spodní liště odkládací kapsy.
po odšroubování je nejlepší začít vyloupávat tapec velkým šroubovákem v dolním rohu, je tam takový žlábek.
Po vycvaknutí se tapec zvedá směrem nahoru a dovnitř.
Pak je potřeba rozpojit el, konektory a vyndat táhlo otvírání vnitřní kliky. Pokud zapomeneš při sborce toto táhlo zapojit, tak se zapotíš. Jinak když nejdou otevřít dveře z venčí, stačí na dálce při otvírání podržet stisknuté tlačítko a sjedou okna. Tím se pak dá otevřít zevnitř a nemusíš obíhat auto.
Bacha na airbag, mě se stalo při odpojení konektoru, že svítí při čeku na palubce. Bez odšroubování airbagu se k mechanizmu nedostaneš.
Odšroubovat venkovní kliku je na další seriál.
good luck
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin