Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lanďáci zdravíte se?
Včera okolo půl osmé mávám, blikám, troubím v Červeném trpalíku u Rudolfína na discárnu s nálepkou fora a ona nic 

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Předevčírem kolem sedmé jsme na sebe v Holici (Olomouc) u motorestu mávali se stříbrnou DII. Mám dojem že jsem se s ní už někdy zdravil ale neznáme se.
Včera jsem mával kolem sedmé cestou do Šternberka na zelenýho Defíka. Nevím jestli si mě fšiml.

Včera jsem mával kolem sedmé cestou do Šternberka na zelenýho Defíka. Nevím jestli si mě fšiml.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
Tak v Brně je to se zdravením slabota.
Za poslední měsíc mi na pozdrav odpověděli jen 2 řidiči.

D3 2.7 SE manual
S D3 se nedivmartin.cz píše:Tak v Brně je to se zdravením slabota.Za poslední měsíc mi na pozdrav odpověděli jen 2 řidiči.

Se pohybuji hlavně v Bystrci, kolem pryglu a občas město.majkro píše:S D3 se nedivmartin.cz píše:Tak v Brně je to se zdravením slabota.Za poslední měsíc mi na pozdrav odpověděli jen 2 řidiči.
Ja v Brne zdravim poctive a D2 a defiky zdravej porad. D3 temer nikdy.
Já zas "odepsal" RR, ti se ani nepodívají.
D3 2.7 SE manual
Ja odepsal fabie:Dmartin.cz píše: Se pohybuji hlavně v Bystrci, kolem pryglu a občas město.
Já zas "odepsal" RR, ti se ani nepodívají.
Teoreticky jsem to mohl být já, tmavě modrá P38 - 4,6,klabus píše:Dneska cca 21:00 RR p 38 tmavší barva na silnici ze Štěchovic do Prahy(Vráné nad Vltavou)

„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
Kdo byl na letošních BAHNECH - parkoviště Strašice?? ( Parkovali jsme společně- DII a P38) P.S.: Dobrej pokec o P38 při čekání na Hromadnou Dopravu 

- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Tak tu frontu na autobus jsem stál Já, Navi a má zlá žena. Od Bahen nám přibyla další P38, takže už máme doma pět LR a začínám si myslet, že s námi není něco v pořádkuLassard píše:Kdo byl na letošních BAHNECH - parkoviště Strašice?? ( Parkovali jsme společně- DII a P38) P.S.: Dobrej pokec o P38 při čekání na Hromadnou Dopravu

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
Já zdravím asi "novýho" majitele pěkné zelené Disco 200, která stojí na na naší ulici v Boskovicách..
EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
kdo dneska kolem 14 hodiny stál na Praze 4 se zeleným defíkem 110 TD5 se šnorchlem jel jsem kolem a defík měl pomačkanej předek narval to do nějaký octávky ale na štěstí to odnesli jen plechy nebyl to někdo tady z fora?
Land rover Defender 110 EX ARMY LHD výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem
- klabus
- tel.: 774106760
- auto: LR Discovery
Gobey píše:Včera okolo půl osmé mávám, blikám, troubím v Červeném trpalíku u Rudolfína na discárnu s nálepkou fora a ona nic
gobey nejsem si jistej ale mozna sem to byl ja...defa na me vcera blikal...ale nevsiml sem si jaka barva,ale zase ze by si me nepoznal

DISCO 300TDi
K.O. TEAM
K.O. TEAM
Díky za pozdrav, mé posádce vše vyřídím. Také se začínám poohlížet po další P38, ale drahá o tom nechce ani slyšet.ssang píše:Tak tu frontu na autobus jsem stál Já, Navi a má zlá žena. Od Bahen nám přibyla další P38, takže už máme doma pět LR a začínám si myslet, že s námi není něco v pořádkuLassard píše:Kdo byl na letošních BAHNECH - parkoviště Strašice?? ( Parkovali jsme společně- DII a P38) P.S.: Dobrej pokec o P38 při čekání na Hromadnou Dopravu. Samozřejmě Zdravíme celou Vaší posádku.

Včera dopoledne R 10 směr MB jeli jsme spolu: tmavý def s vlekem, já P38
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Hlavní je, že se jí bude potom líbitLassard píše: Také se začínám poohlížet po další P38, ale drahá o tom nechce ani slyšet.

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
v Nitre vídavam v poslednej dobe peknú zelenú faceliftovú DII. V pondelok som ju konečne stretol aj na mojej Disco no ako na potvoru som ju zbadal na poslednú chvílu, lebo som práve sledoval v spätnom môjho 4r. svišťa. Takže dodatočne zdravím.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Tebe jsem ted v Bosk. potkal, ze?KubaVondal píše:Já zdravím asi "novýho" majitele pěkné zelené Disco 200, která stojí na na naší ulici v Boskovicách..
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
Myslíš včera ta tmavá DII ??? Jo, tak to sme se vidělimajkro píše:Tebe jsem ted v Bosk. potkal, ze?KubaVondal píše:Já zdravím asi "novýho" majitele pěkné zelené Disco 200, která stojí na na naší ulici v Boskovicách..

EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
Jj tu tmavou myslimKubaVondal píše: Myslíš včera ta tmavá DII ??? Jo, tak to sme se viděli

- ramjah
- auto: na čas zas nic..:(
hele a je nějaky "pravidlo" že když vidim že ma kolega LR CB tak zapínam třeba jedničku kanal? tuhle na mě maval nějakej borec na dalnici v D2ce se samojdou fora a ukazoval na mikrofon, ale ke spojení nedošlo:/ nechytil sem ho nikde...