Free 1 Divne zvuky Free
Moderátor: Safraporte
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Free 1 Divne zvuky Free
Mozna by bylo dobe ruzve pazvuky psat do jednoho vlakna. a zacnu hned s jednim, v cca 2.750ot/min se mi zacne ozivat zvuk jakoby rezonance plechu/drhnuti loziska, ale nevypada to tak, napada me jedine turba, pokud by to nebyl nejaky ten plech, muze se turbo projevovat nejakym podobnym zvukem v urcitem rozsahu otacek?
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 06 zář 2011 00:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava nadpisu
Důvod: úprava nadpisu
Free Td4 2004 HSE automat
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Re: Divne zvuky Free
Já už to tu někde psal... U mne to dělal plech který je hned za tím plastovým deklem co je pod motorem. Jednou stranou je přidělaný k autu (teď přesně nevím za co) a druhou objímá výfuk. Dělalo mi to při zhruba stejných otáčkách. Byl prasklý. Ohnul jsem ho kleštěma a mám pokoj, jen aby se to nedotýkalo. Tak se mrkni, jestli to není ono, já to pěkně dlouho hledal, než jsem na to přišel...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Já měl vypadnutou odvzdušňovací trubku, teď už nevím jestli je na převodovce nebo na IRD, je u ní plech a do něj mlátila a chovalo se to nějak podobně, v určitých otáčkách takový plechový zvuk.
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
- cesta
Jo pokud si dobře pamatuju, tak je to ta zahnutá trubka co je vlevo za filtrem vzduchu zezadu jak je váha vzduchu.
- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Mrknu na tu trubku, to by mohlo byt ono, menili mi nedavno spojku a koukal jsem, ze tam ta trubka je trochu jinak nez byla.
- cesta
Přesně jak já
)) mně se to stalo taky pár dnů po výměně spojky

- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bylo ono, sice nebyla ta trubicka vypadla, ale ten plech a trubicku bylo potreba radne usmernit
Jinak jsem zase zuril, nahodu jsem zjistil, ze mi zase v servisu "zpomneli" poradne pridelat kryt motoru. kvuli tomu jsem uz zmenil servis a v novem po vymene spojky to same - srouby pouze chycene, takze by to byla otazka casu, nez by se to vyklepalo a upadly, to by pak asi bylo maso, kdyby mi nekde ve 100ce upadl kryt motoru. Nechapu, nechapu, a nepochopim, jak muze nekdo odvadet takovou praci.

Napríklad ja som zistil že mi chýba polovica vecí okolo motora, hadice všade visely, nedali tam tie úchyty jak tam predtým boli- asi ich pozahadzovali, Aj kryty za motorom neboli, taký silentblok-vzpera nad štartérom to tam tiež nebolo dokonca aj šrób tam chýbal čo drží spojku o blok motora......

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
Mozno by bolo vhodne uviest o aky servis islo a kde, aby sme sa im my co este len hladame vhodny servis, mohli z daleka vyhnut. 

- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
To je fakt, mohli bychom založit vlákno- špatné servisy... Já za sebe nedoporučuji Dajbych v Plzni. Dvakrát jsem tam měl auto, poprvé mi do...ali motor a když to dali "dokupy", stejně pár věcí blblo. Tak tam už negambrinus píše:Mozno by bolo vhodne uviest o aky servis islo a kde, aby sme sa im my co este len hladame vhodny servis, mohli z daleka vyhnut.

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
To si dost dobře nedovedu představit.Tim píše:To je fakt, mohli bychom založit vlákno- špatné servisy...
Za a) pokud to bude firma někoho, kdo sem pravidelně chodí, tak se proti tomu samozřejmě ohradí a může tě žalovat pro poškození dobrého jména. Ty pak budeš muset složitě dokazovat, co jak opravdu bylo
Za b) pokud to bude firma někoho, kdo sem vůbec nechodí, tak se ani nemůže ohradit proti případnému nepravdivému nařčení (např. od někoho, koho nasadí konkurence)
Když už chcete topic o servisech, tak bych to udělal kladnou formou - Doporučované servisy

-
- tel.: 0944968526
- auto: freelander 1.8 3.dv.
zdravim.....aj ja mam v mojom free divne zvuky....ked zaradim jednotku,pridam plyn,auto sa rozbieha a vtedy sa to ozve-vybracie,chrapcanie,auto strpne,pri trojke to ide normalne....mam dojem,ze to ide z prednej napravy,uz som to aj pozeral,ale prejavuje sa to len v jazde.....mal uz niekto podobny problem?