Jak se vejdete do Defíka?
- ramjah
- auto: na čas zas nic..:(
Re: Jak se vejdete do Defíka?
tak nevim jestli je to tím že ex-mod nemá na dveřích plasty, ale ja se tam vejdu uplně v pohodě (195cm 110kg) a to mam origo starej volant a origo sedačky:D
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Dano ma pravdu ja mam 172cm a je to akurat kolega ma 192cm a ten sucha stehna o volant ale aspon ho furt vycisti 

LR DEFENDER 110 SW
- ramjah
- auto: na čas zas nic..:(
komin píše:Dano ma pravdu ja mam 172cm a je to akurat kolega ma 192cm a ten sucha stehna o volant ale aspon ho furt vycisti
protože to ma oplastovny ne?

Asi u starších kousků to bude jinak ale se 192cm a něco přes 100kg nemám za volantem (lodním kormidlem) nejmenší problém 

Tak ak dovolíte, privítam sa medzi Vami , stal som sa majiteľom LR Defender, je to super voz, pomaly si ho ešte podľa svojich predstáv upravujem , lem maličkosťami. Nie som off rouďák ale po hore sa nalietam až až , som poľovník. Chcem sa opýtať na športový volant , aký tam pasuje a kde je k dostaniu, a prípadne na nejakú sieť na upevnenie batožiny na strešnom nosiči resp. nejakú bedňu. Ďakujem
Je to tak, od 300Tdi včetně je v Defovi u řidiče o dost míň místa, je to dané hlavně širším tunelem převodovky... Do LR90 z roku 88 se vejdu naprosto pohodlně a sedačku nemám ani úplně vzadu, nohy nemám vytrčené doleva, ruční brzda mně netlačí do nohy, ..., u třístovky je to horší... ale stejně ani tam nemám pocit nejakého nepohodlí...Stu píše:Asi u starších kousků to bude jinak ale se 192cm a něco přes 100kg nemám za volantem (lodním kormidlem) nejmenší problém
Naposledy upravil(a) Rover dne 02 čer 2011 09:15, celkem upraveno 1 x.
Country boy...
Tak nevím,mám 300tdi už 15 roků,180cm,120kg,nikde mě netlačí,nohama volant neleštím,jen jsem do něj už nemohl vylézt.Namontoval jsem stupačku a snad budu mít zas pár let klid. 

- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
No já mám Freelandera 99 a tam takové problémy nejsou.Mám 195cm a 120 kg vše OK
No ještě ,že jste to tu napsali .Chtěl jsem nechat Freelandera dceři a koupit si Defika ale když to tak pročítám tak ouvej nějak málo místa 

- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
malej volant popřípadě delší kolejničky sedačky a je po problému...
do Td4 se vejdu blbě
... do pravýho kolene mě tlačí palubka a levý mám nějak vměstnaný mezi dveře a volant (190 cm, 120 kg)

do Td4 se vejdu blbě

- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...190cm/85kg a krom obcasneho kontaktu s rucni brzdou pravou holeni zadnej problem ani s kvalitou sedacek.Mluvim o dlouhych i kratkych cestach.Nedokazu si ale predstavit mit tam klima,to uz mam vyzkousene,to je ocistec
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- alux
- tel.: 0904911119
- auto: Defender, Disco III
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam 180 /98 v 130 s klimou sa poskladam v pohode, alev 130 dvojmiestnej-plosina, tam to je dost natesno, ale zasa malokedy sa stane ze by som isiel s plosinou viac ako 200 km.... takze pohoda
Defender 130 - hydraulicka plošina, Discovery III, Defender 130 - Zebra
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Rover píše:Je to tak, od 300Tdi včetně je v Defovi u řidiče o dost míň místa, je to dané hlavně širším tunelem převodovky... Do LR90 z roku 88 se vejdu naprosto pohodlně a sedačku nemám ani úplně vzadu, nohy nemám vytrčené doleva, ruční brzda mně netlačí do nohy, ..., u třístovky je to horší... ale stejně ani tam nemám pocit nejakého nepohodlí...Stu píše:Asi u starších kousků to bude jinak ale se 192cm a něco přes 100kg nemám za volantem (lodním kormidlem) nejmenší problém
jestli to dobre chapu tak kdybych chtel vymenit benzin za 200tdi tak to problem neni a kdyby 300 tak musim menit tunel a buh vi co jeste?
při předvaděčce jsem si vyzkoušel nového delfíka a hodně mě překvapilo jak je tam fakt malo místa
prostě to chce volant na druhé straně....tam je místa