Když si jim to spravil ty,tak je to na furt ( to je snad jasný....Stavros píše: ty LR jsou holt takovy drzaky

Moderátor: Miky_CZ
Když si jim to spravil ty,tak je to na furt ( to je snad jasný....Stavros píše: ty LR jsou holt takovy drzaky
Stavros píše:To urcite teda,ja jen bydlim asi nejbliz mista, kde se stala zavada
IvanM píše: píše Broňa, co už tam tejden je, že má problém s měchama na nový D4 ....I.
Rosi píše:Oťasovi speciálně: Vzhledem k tomu co všechno už máž za kraviny na a v autě, považuju poruchu ERG za "boží trest" - už tam dávno neměl být, nemoh by se vysypat. Je to evidentně takový slepý střevo LR
Oprava byla naprosto perfektně provedena Stavrosi !!!!!! Neuvěřitelný , ale Def projel Island a i non stop 15 hodinový maraton z dánska do Blanska ( 1387 km ) zvládl bez zaváháníStavros píše:To urcite teda, ja jen bydlim asi nejbliz mista, kde se stala zavada.Nas spolecnej vyrobek, co sme s klukama udelali je tak na vyhozeni. Bohuzel nebylo moc moznosti, jak to udelat. Moje servisni auto asi neni az tolik servisni.![]()
Dulezity je, ze to klukum pomohlo a auto vrci.
Oprava byla naprosto perfektně provedena Stavrosi !!!!!! Neuvěřitelný , ale Def projel Island a i non stop 15 hodinový maraton z dánska do Blanska ( 1387 km ) zvládl bez zaváháníStavros píše:To urcite teda, ja jen bydlim asi nejbliz mista, kde se stala zavada.Nas spolecnej vyrobek, co sme s klukama udelali je tak na vyhozeni. Bohuzel nebylo moc moznosti, jak to udelat. Moje servisni auto asi neni az tolik servisni.![]()
Dulezity je, ze to klukum pomohlo a auto vrci.
Nepsal jsem niGde že seš "blbej", jen že EGR už tam neměl dávno být, tak se nečerti.mrož píše: A pro Rossiho : blbej jsem , ale snad ne až tak moc , bylo mě řečeno , že ERG ventil je zaslepenej , že si nemám dělat starost ( a vzhledem k tomu , že auto bylo čiplý, když jsem ho kupoval , tak ta info. se zdála být věrohodná ).