D2 td5 - unik oleja

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
visby
auto: Disco 2
Kontaktovat uživatele:

D2 td5 - unik oleja

#1 Příspěvek od visby » 12 črc 2011 18:15

vsimol som si, ze si v poslednej dobe diskoska az moc znaci teritorium, rozumej flaky velke ako dlan po dojazde...

povodne som si myslel, ze je to problem zleho tesnenia na ciernej plastovej zatke na hlave motora, ale aj po zatesneni si veselo znaci dalej. zospodu je vidno kvapky oleja na olejovej vani, ale okolie alternatora je kompletne vlhke od oleja, tak myslim, ze problem bude tam.

na co sa presne zamerat pri prehliadke? moze to byt vakuova pumpa alebo alternator?

MadTom
tel.: 608 600 360
auto: D2, Def 130

Re: D2 td5 - unik oleja

#2 Příspěvek od MadTom » 12 črc 2011 18:40

Alternátor ne, ten má v ložiskách akorát vazelínu, olejem mazaná je vakuová pumpa. Já jsem měl taky pobryndanej motor a nejspíš to byl jenom málo dotaženej olejovej filtr. Kdybych toho blba co ho dal tam kde je tak dotal do rukou.
Včera jsem pro změnu zjistil kapku na převodovce, tak o víkednu budu musel aspoň dolít olej.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Miloš II » 12 črc 2011 18:58

Ložisko a gufero prsa 3206 A-2RS1TN9/MT33..........http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... isko+pumpa" onclick="window.open(this.href);return false; MIlošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

visby
auto: Disco 2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od visby » 12 črc 2011 19:03

mne to ide presne z druhej strany motora ako je olejovy filter...

budem musiet na to poriadne pozriet, ale sanie zakryva komplet cely priestor...

dik milosII, juknem na to, co popisujes

Odpovědět