jasně, hlavně je potřebainjaaa píše:Takze tam jak jsem te videl poprve, kdyz jsi nas tam provadelpajam píše:Prostor Mimoň, Doksy, Bělá p.B. - bývalý voj.prostor kde po "pár" let setrvávala SA.a to kempovani bude taky primo v prostoru?

Moderátor: Miky_CZ
jasně, hlavně je potřebainjaaa píše:Takze tam jak jsem te videl poprve, kdyz jsi nas tam provadelpajam píše:Prostor Mimoň, Doksy, Bělá p.B. - bývalý voj.prostor kde po "pár" let setrvávala SA.a to kempovani bude taky primo v prostoru?
Já majitel auta jsem a na firmu ho nemám. To je ten paradox - prostě když budu chtít nechat řídit někoho jinýho tak ji on musí mít.visby píše:plna moc je jasna vec, ja nemam moje auto pisane na seba a nosim plnu moc v 4 alebo 5 reciach;-) dokonca aj ked si majitel firmy a ides na firemnom aute, tak musis mat plnu moc.
inak pytali to odomna na hraniciach, potom uz nie...
jo to je jasne, ale pre spolujazdca som to neriesil, na check pointoch nam to nikdy nepozerali a ja nechcem aby mi niekto bral radost zo soferovania;-)Kubrtos píše:Já majitel auta jsem a na firmu ho nemám. To je ten paradox - prostě když budu chtít nechat řídit někoho jinýho tak ji on musí mít.
podla mna uplne bez problemov, minuly rok sme nevideli ani jeden naznak niecoho podozriveho (akurat pajam musel v petrohrade bojovat o objektiv, ak si dobre pametam;-)).Petrr píše:Spíš se mi jedná o bezpečnostní situaci v Rusku od Petrohradu po Murmansk. Za fundované rady děkuju.
Petrr.
Jestli se ti nechce v srpnu od Petrohradu po Murmansk samotnýmu tak pojeď s náma. Dyť nás tam jede šest aut.Petrr píše:Předem se omlouvám , že zasahuji do tohoto vlákna , ale je to k tématu . Asi před hodinou mi oznámil kamarád , že na srpnovou expedici na CHibiny nepojede . Proto se ptám zde lidí co v rusku už byli , jsetli je velké riziko , jet jedním autem , jenom s partnerkou sólo jízdu velké riziko . Nejde mi o cestování , máme projeté 2x Rumunsko , 1x Albánii , Polsko , Norsko , Itáliji . Spíš se mi jedná o bezpečnostní situaci v Rusku od Petrohradu po Murmansk. Za fundované rady děkuju.
Petrr.
Petrr píše:Předem se omlouvám , že zasahuji do tohoto vlákna , ale je to k tématu . Asi před hodinou mi oznámil kamarád , že na srpnovou expedici na CHibiny nepojede . Proto se ptám zde lidí co v rusku už byli , jsetli je velké riziko , jet jedním autem , jenom s partnerkou sólo jízdu velké riziko . Nejde mi o cestování , máme projeté 2x Rumunsko , 1x Albánii , Polsko , Norsko , Itáliji . Spíš se mi jedná o bezpečnostní situaci v Rusku od Petrohradu po Murmansk. Za fundované rady děkuju.
Petrr.
Petrr píše:Ahoj všem , díky moc za příznivé zprávy o Rusku a za pozvání na spolucestování . Vízum nám platí
od 4.do 20. srpna . To je i doba naší celé dovolené , tak že je v tom i cesta tam a snad i zpátky . Po proštudování deníku z vaší loňské cesty máme v plánu navštívit CHibiny a projet to cestou do Umby . Dalším bodem je stará německá cesta pod Rybači . Tak uvidíme co stihnem . Jestli už máte nějaký časový plán cesty tak mi dejte vědět . Zkusíme to naplánovat tak abychom se někde třeba potkali . Jinak pojedeme sólo , bude to po 12 letech naše první samostatná dovolená. Ještě jednou díky za rady av RUSKU .
Petrr