Pískání u zadní nápravy
Moderátor: Miky_CZ
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
teslo píše:OT: ako je mozne ze D2 je taka hrdzava?aky to je rocnik?
Teso majitel se díval na povrchovku a na podvozek se vykašlal.Prý tam není vidět.

Pokud terén tak natírat a natírat.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Hnile to nevyzera, ale vsade je vidiet taka liska( ram, zvary napravy, plech podblatnika...). Som trosku prekvapeny. Je to auto o dve generacie mladsie ako moj RRC, tak som si myslel, ze na koroziu( ani povrchovu) nemaju este narok.Stavros píše:ty teslo, jak hrdzava? Vzdyt tam nic neni.To je prece uplne normalni povrchova koroze, jak je auto obouchany z terenu a nasledne to diky soleni hnije.
Ja to mam podobny.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
Třeba tady ti ho nabízí admin:zdenek666 píše:Tak jsem to zkoušel, bez nastartování, a je to čerpadlo.
http://www.landroverforum.cz/eshop/?p=p ... dlo-paliva
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Ja to mam take hrdzave jeste mnohem vice nez na fotkach Zdenka a taky jsem natira a natiral a netiral az jsem natrel a je to celkem fain. To piskani mam taky a bylo mi receno v servise ze je to normalni a staci natankovat vice paliva a je to celkem pohode. Zdenek nesmi jezdit na prazdnou nadrz pak to nebude tolik slyset. Ono to ani tak nepiska jako spis je hlucnejsi. Mam najeto poctiveho 128000kmStavros píše:rez je svine, tu neojebes. Kdekoli, kde se podceni antikorozni ochrana casem vyskoci rez. At to jsou jakekoli doplnky na auto ci nejake veci na barak atd.

- zdenek666
- tel.: +420722074098
No ono to spíš bzučí a nijak moc hlasitý to není.
A čím jsi to natíral? Někdo doporučoval tady tu řadu Tlumex - http://www.detecha.cz/frameset_produkt. ... duct_id=19
A čím jsi to natíral? Někdo doporučoval tady tu řadu Tlumex - http://www.detecha.cz/frameset_produkt. ... duct_id=19
LR Disco II TD5 auto
Re: Pískání u zadní nápravy
Prolezl jsem forum a tohle asi bude nejblíže mému problému, mám D2 pár dní. Dneska jsme dostali značky, tak jsem to jel projet. Palivové čerpadlo dost piští a je slyšet dost i přes zapnutej motor, teda myslím, že to je čerpadlo. Pak nám to chcíplo dvakrát z kopce na volnoběh. Mohla by být chyba v tom čerpadle? Zvuk je to hodně vysokej, pištění. Auto má 150 000 km rok 2004, TD5. Díky za rady.
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
Freelander 2
- zdenek666
Palivový filtr jsi měnil?Mylda píše:Prolezl jsem forum a tohle asi bude nejblíže mému problému, mám D2 pár dní. Dneska jsme dostali značky, tak jsem to jel projet. Palivové čerpadlo dost piští a je slyšet dost i přes zapnutej motor, teda myslím, že to je čerpadlo. Pak nám to chcíplo dvakrát z kopce na volnoběh. Mohla by být chyba v tom čerpadle? Zvuk je to hodně vysokej, pištění. Auto má 150 000 km rok 2004, TD5. Díky za rady.
LR Disco II TD5 auto
Ne, ale dnes byla první jízda, filtry a náplně budem měnit jistě všechny. Taky mám tip na ten filtr. Jinak to jede dobře, žádný škytání při jakýchkoliv otáčkách. Pak to šlo špatně nastartovat.Palivový filtr jsi měnil?
Freelander 2
Freelander 2
- zdenek666
Tak uvidíš s novým filtrem, jinak to čerpadlo mi už bzučí třetí rokMylda píše:Ne, ale dnes byla první jízda, filtry a náplně budem měnit jistě všechny. Taky mám tip na ten filtr. Jinak to jede dobře, žádný škytání při jakýchkoliv otáčkách. Pak to šlo špatně nastartovat.Palivový filtr jsi měnil?

LR Disco II TD5 auto
Výměna palivového čerpadla vše vyřešila, šlape jako hodinky...
Freelander 2
Freelander 2