P38 sem tam neštartuje a vypína brzdy 4.6HSE
-
- tel.: 0903122656
- auto: RR P38 4,6 HSE
P38 sem tam neštartuje a vypína brzdy 4.6HSE
Ahojte,
potreboval by som pomoc s mojou P38 rv98-99 4.6HSE, z času na čas neštartuje, pri otočení kľúčom všetko rozsvieti a následne nerobí nič.. keď to opakujem x krát potom začne točiť a ide normálne. Stáva sa že to skúšam aj 20min. stane sa že aj týždeň mi to neurobí.
A keď sa dostanem k jazde už 3x mi v meste vyplo posilovač bŕzd, kým nevypnem motor auto nebrzdí, pri opätovnom naštartovaní ide normálne.
Ďakujem za radu.
potreboval by som pomoc s mojou P38 rv98-99 4.6HSE, z času na čas neštartuje, pri otočení kľúčom všetko rozsvieti a následne nerobí nič.. keď to opakujem x krát potom začne točiť a ide normálne. Stáva sa že to skúšam aj 20min. stane sa že aj týždeň mi to neurobí.
A keď sa dostanem k jazde už 3x mi v meste vyplo posilovač bŕzd, kým nevypnem motor auto nebrzdí, pri opätovnom naštartovaní ide normálne.
Ďakujem za radu.
RR 4,6HSE r.v.99 - ešte stále si nemyslím, že bola chyba..
- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
Re: P38 sem tam neštartuje a vypína brzdy 4.6HSE
to ze raz za cas nenastartuje robi aj mne tak raz dva krat za mesiac, ked to spravi tak zamknem odomknem auto a vzdy to zase naskoci mozno blbne imobilizer
mě začal RR také trucovat, někdy naskočil bez problémů, pak zase nic. Když jsem zjišťoval co a jak, měřil jsem i baterku na autě, vše bylo O.K., ale auto stejně trucovalo. Dal jsem jí ven, na zátěžák a ejhle, byla BAD
.
Zkusil bych i změřit altík, jestli dává to co má.

Zkusil bych i změřit altík, jestli dává to co má.
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
-
áno, pár x to pomohlo keď som 2x za sebou odomkol auto štartovalo teraz ma to ničí aj pol hod
čo sa týka brzdenia svieti mi kontrolka abs a vykazuje chybu senzora na zadnom kolese, môže to byť dôvod aby prestávalo brzdiť?, alebo skôr niečo ako motorček čerpadla abs??

čo sa týka brzdenia svieti mi kontrolka abs a vykazuje chybu senzora na zadnom kolese, môže to byť dôvod aby prestávalo brzdiť?, alebo skôr niečo ako motorček čerpadla abs??
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Potrebujete vyradit EKA kod z BECM.
Pak bude startovat vzdy pokud je dobre rele starteru a starter.
Je to otazka 10min s diagnostikou.
Nebo se da zjistit co se mu nelibi,ale je to nakladne a vzhledem k cenen auta uz i zbytecne. Problem muze byt
v DO,baterce,V BECM, v PRIJMACI, V prostredi ve kterem auto momentalne je -vysilac, v mikrospinacich v zamcich,
RR P38 neresi IMMO klasickym chipovym zpusobem, ale pomoci dalkoveho ovladani. Vlozite klic odvisila sekvenci plovouciho kodu. pokud dojde k vypadku preruseni adt je potreba postup opakovat nejlepe tak ze DO prilozite na zadni prave okno a zamknete a odemknete auto...
Dalsi moznosti je EKA kod zadat pres zamek ridice ale to az v pripade kdy napise key code lockout nebo jinym prislusnym jazykem..
tak hodne zdaru
Pak bude startovat vzdy pokud je dobre rele starteru a starter.
Je to otazka 10min s diagnostikou.
Nebo se da zjistit co se mu nelibi,ale je to nakladne a vzhledem k cenen auta uz i zbytecne. Problem muze byt
v DO,baterce,V BECM, v PRIJMACI, V prostredi ve kterem auto momentalne je -vysilac, v mikrospinacich v zamcich,
RR P38 neresi IMMO klasickym chipovym zpusobem, ale pomoci dalkoveho ovladani. Vlozite klic odvisila sekvenci plovouciho kodu. pokud dojde k vypadku preruseni adt je potreba postup opakovat nejlepe tak ze DO prilozite na zadni prave okno a zamknete a odemknete auto...
Dalsi moznosti je EKA kod zadat pres zamek ridice ale to az v pripade kdy napise key code lockout nebo jinym prislusnym jazykem..
tak hodne zdaru

- Palic
- tel.: LG Optimus 2x
- auto: Disco Offroad
Ahoj Zdravim ta.
Citam, ze sa da vyradit immobilizer s diagnostikou, takze by mi nemal robit potom problem so startovanim, lebo mi nejde nastartovat, pokial nezmacknem odomknutie a nerozsvieti sa check engine.
Dalej by som potreboval sdiagnostikovat ABS-ko a TC-cko, lebo svietia kontrolky.
Kolko by stala diagnostika s vyradenim IMMO? Mam to k tebe 200km ale ak by si to vedel odstranit, tak by som dobehol.
Citam, ze sa da vyradit immobilizer s diagnostikou, takze by mi nemal robit potom problem so startovanim, lebo mi nejde nastartovat, pokial nezmacknem odomknutie a nerozsvieti sa check engine.
Dalej by som potreboval sdiagnostikovat ABS-ko a TC-cko, lebo svietia kontrolky.
Kolko by stala diagnostika s vyradenim IMMO? Mam to k tebe 200km ale ak by si to vedel odstranit, tak by som dobehol.
Disco I 300tdi, terrafirma +2" +2" bodylift, 285/75 R16 T3(Tagom), Recaro rs 2000, 2xpevnostny naraznik, svetelna rampa, vyfuk doboku 2xnavijak so syntetikou, Garmin Street pilot III, CB/PMR, Hi lift, hifi
LR+
LR+
-
Ďakujem, mám auto v prahe v servise tak hned ráno to vyskúšam. ak by to nešlo zastavil by som sa asi aj ja u teba na ceste naspäť ak by to bolo možné
-
Tak to štartovanie Kokesek vyriešil...
z toho pípania ma ale je.ne

z toho pípania ma ale je.ne