Zdravim všechny.
Mám problém s otevíráním dveří ovladačem (otevírá jen vyjímečně)takže musim otevřít klíčkem jenže potom nejde startovat.Klíček mám ve spínačce a mačkám donekonečna ovladač než cvakne ve dveřích spolujezdce a potom nastartuju.Když zastavim a vypnu motor (nezamknu auto)a chci znovu nastartovat tak to zase nejde a zase mačkám donekonečna ovladač než zase cvakne ve dveřích.Baterii v ovladači mám novou.Připadá mi to jako nějaká chyba v imobilizeru.
Můžete mi někdo poradit čim by to mohlo být a jak to odstranit?Za pár dní odjíždim na dovču a bojim se odjet aby mě to někde nenechalo.
Všem za rady moc dík.
Problém s otevíráním dveří + startování
Moderátor: Safraporte
- jarin63-js
- tel.: 608504434
Problém s otevíráním dveří + startování
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 31 srp 2011 11:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava nadpisu
Důvod: úprava nadpisu
- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
Re: Problém s otevíránm dveří + startování
Co baterka v dálce?jarin63-js píše:Zdravim všechny.
Mám problém s otevíráním dveří ovladačem (otevírá jen vyjímečně)takže musim otevřít klíčkem jenže potom nejde startovat.Klíček mám ve spínačce a mačkám donekonečna ovladač než cvakne ve dveřích spolujezdce a potom nastartuju.Když zastavim a vypnu motor (nezamknu auto)a chci znovu nastartovat tak to zase nejde a zase mačkám donekonečna ovladač než zase cvakne ve dveřích.Baterii v ovladači mám novou.Připadá mi to jako nějaká chyba v imobilizeru.
Můžete mi někdo poradit čim by to mohlo být a jak to odstranit?Za pár dní odjíždim na dovču a bojim se odjet aby mě to někde nenechalo.
Všem za rady moc dík.
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Ještě je tu možnost, že nedomáčkneš mikrospínač na dálce, bo je pod tou gumou binec, ale také může mít špatný kontakt na desce. Rozebrat dálku a pod lupou zkontrolovat kvalitu spojů nezabere moc času a budeš zas o něco chytřejší
.

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- jarin63-js
Baterku mám novou.bata píše:Co baterka v dálce?jarin63-js píše:Zdravim všechny.
Všem za rady moc dík.
- jarin63-js
Tak to fakt bylo v dálce.Zmátlo mě to,že nešly obě dálky i s novejma baterkama.Jednu jsem rozebral vyčistil i s kontaktama a zatim to maká
.
Díky moc za radu

Díky moc za radu