Problém s otevíráním dveří + startování

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
jarin63-js
tel.: 608504434

Problém s otevíráním dveří + startování

#1 Příspěvek od jarin63-js » 11 srp 2011 17:24

Zdravim všechny.
Mám problém s otevíráním dveří ovladačem (otevírá jen vyjímečně)takže musim otevřít klíčkem jenže potom nejde startovat.Klíček mám ve spínačce a mačkám donekonečna ovladač než cvakne ve dveřích spolujezdce a potom nastartuju.Když zastavim a vypnu motor (nezamknu auto)a chci znovu nastartovat tak to zase nejde a zase mačkám donekonečna ovladač než zase cvakne ve dveřích.Baterii v ovladači mám novou.Připadá mi to jako nějaká chyba v imobilizeru.
Můžete mi někdo poradit čim by to mohlo být a jak to odstranit?Za pár dní odjíždim na dovču a bojim se odjet aby mě to někde nenechalo.
Všem za rady moc dík.
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 31 srp 2011 11:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava nadpisu

bata
tel.: 607 168 746
auto: Freelander I + II

Re: Problém s otevíránm dveří + startování

#2 Příspěvek od bata » 12 srp 2011 10:08

jarin63-js píše:Zdravim všechny.
Mám problém s otevíráním dveří ovladačem (otevírá jen vyjímečně)takže musim otevřít klíčkem jenže potom nejde startovat.Klíček mám ve spínačce a mačkám donekonečna ovladač než cvakne ve dveřích spolujezdce a potom nastartuju.Když zastavim a vypnu motor (nezamknu auto)a chci znovu nastartovat tak to zase nejde a zase mačkám donekonečna ovladač než zase cvakne ve dveřích.Baterii v ovladači mám novou.Připadá mi to jako nějaká chyba v imobilizeru.
Můžete mi někdo poradit čim by to mohlo být a jak to odstranit?Za pár dní odjíždim na dovču a bojim se odjet aby mě to někde nenechalo.
Všem za rady moc dík.
Co baterka v dálce?
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007

ssang
tel.: 733149044
auto: jen vzpomínky na LR

#3 Příspěvek od ssang » 12 srp 2011 13:45

Ještě je tu možnost, že nedomáčkneš mikrospínač na dálce, bo je pod tou gumou binec, ale také může mít špatný kontakt na desce. Rozebrat dálku a pod lupou zkontrolovat kvalitu spojů nezabere moc času a budeš zas o něco chytřejší :) .
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;

jarin63-js

#4 Příspěvek od jarin63-js » 12 srp 2011 16:33

bata píše:
jarin63-js píše:Zdravim všechny.
Všem za rady moc dík.
Co baterka v dálce?
Baterku mám novou.

jarin63-js

#5 Příspěvek od jarin63-js » 12 srp 2011 16:47

Tak to fakt bylo v dálce.Zmátlo mě to,že nešly obě dálky i s novejma baterkama.Jednu jsem rozebral vyčistil i s kontaktama a zatim to maká :dance .
Díky moc za radu :Sorry:

Odpovědět