Zdravím, jsem tu novej tak se omlouvám jestli už to tu někdo řešil. Mám RR 3,6td8 a při instalaci tažnýho jsem objevil v rozích zadního nárazníku závaží houpající se na silentblocích. Odhaduju, že jedno má tak 20 kg. Hádám že je to asi tlumič nějakejch kmitů ale ví někdo, co se stane když to dám do sběru? A kolik takovejch těžítek tam ještě najdu?
A ještě jeden dotaz. Chtel bych převážet lyže v bedně upevněné napříč na tažným. Prodává se něco takovýho nebo musím vyrábět??
Dík za rozumy
Marek
Závaží na RR Sport a Discovery
- Tomas K (tkala)
Re: Závaží na RR Sport a Discovery
pikron píše:Zdravím, jsem tu novej tak se omlouvám jestli už to tu někdo řešil. Mám RR 3,6td8 a při instalaci tažnýho jsem objevil v rozích zadního nárazníku závaží houpající se na silentblocích. Odhaduju, že jedno má tak 20 kg. Hádám že je to asi tlumič nějakejch kmitů ale ví někdo, co se stane když to dám do sběru? A kolik takovejch těžítek tam ještě najdu?
A ještě jeden dotaz. Chtel bych převážet lyže v bedně upevněné napříč na tažným. Prodává se něco takovýho nebo musím vyrábět??
Dík za rozumy
Marek
Prodává, koukni na thule. Otázka je jak je to široký.
Tom
Thule má jen krátký, potřebuju 175 cm min.
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
čoveče myslim že ty závaží jsou nejaky čidla na náklon auta
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Něco na principu gyroskopu?Jan Kucera píše:čoveče myslim že ty závaží jsou nejaky čidla na náklon auta
Land Rover Discovery 2 Td5
Gyroskop určitě ne, jednak k tomu nevedou dráty a houpe se to v příčné ose auta, tedy zepředu dozadu.