zdravim všechny,
nevíte někdo, kde se dá najít jaké jsou verze modelu Discovery II a co to všechno znamená, docela by mě zajímalo jak to zjistim u svého auta, v techničáku mám typ LT varianta M8 verze 068, a jsem z toho zmatenej, např. při výběru modelu kvůli pojištění to nabízí verze S, SE, HSE, takže vlastě nevim co mám za auto, akorát, že je z roku 2004 a má docela slušnou výbavu.
verze modelu Discovery II
Moderátor: Miky_CZ
- Land Lover
- auto: LR Discovery II Td5
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
Re: verze modelu Discovery II
posli mi VIN SZ, mrknu se
H.
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
HSEcko v plny palbe...
vyrobeny 8. ledna 2004 - tak snad uz byl anglan strizlivej...
mel by jsi tam mit i uzaveru mezinapravy...
H.

mel by jsi tam mit i uzaveru mezinapravy...
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
- Tungdild
- tel.: 721070078
- auto: D II - 2000-NO LIFT
- Kontaktovat uživatele:
neslo by to se nejak rozepsat taky by me to zajimalo co ktere ma oproti ostatnim..

Vsichni lezime v kanalech , ale jen nekteri se dokazi z nich koukat na hvezdy.....
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
- Land Lover
Díky,
myslel jsem si to, protože tam nemám nic co by chybělo, kromě střešního okna, a uzávěrku mám taky,..
zajímmavý je, že to auto má podle pojišťovny větší hodnotu než to za co jsem to koupil před třemi lety
myslel jsem si to, protože tam nemám nic co by chybělo, kromě střešního okna, a uzávěrku mám taky,..
zajímmavý je, že to auto má podle pojišťovny větší hodnotu než to za co jsem to koupil před třemi lety
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
Jasně protože z týhle hodnoty se počítá pojistný
, ale kdyby něco - bějaký plnění -tak jde hodnota okamžitě prudce dolů 

- Land Lover
Jasně, pro pojišťovnu je výhodnější, kvůli pojistnému počítat s větší hodnotou, ale pokud dojde k pojistné události tak plnění se bude vztahovat k hodnotě v době pojistné události, zaleží taky na výši spoluúčasti. Prostě pojišťovna má určenou hodnotu určitého (typu) vozidla v určitém čase a od toho se vše odvíjí. Tak se jeví jako výhodné si cca jednou za rok hodnotu přepočítat a pokud by se výrazně změnila, že by to znamenalo výraznější snížení pojistného, vyplatí se přepojistit na sníženou hodnotu, protože v případě pojistné události bude plnění z nové hodnoty.
Tak to je u mé pojišťovny.
Jsem se nějak rozepsal, nicméně toho lanďáka jsem stejně koupil za hodně nízkou cenu, na to v jakym je stavu a co má za výbavu, a dnes by možná měl tu stejnou hodnotu jako to za co jsem to koupil před třemi roky.
Tak to je u mé pojišťovny.
Jsem se nějak rozepsal, nicméně toho lanďáka jsem stejně koupil za hodně nízkou cenu, na to v jakym je stavu a co má za výbavu, a dnes by možná měl tu stejnou hodnotu jako to za co jsem to koupil před třemi roky.
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
Jo bratrancova zkušenost S-max podle tabulek při pojišťování 540k za 3/4 roku totálka a hodnota 370k