Jakmile se sejdou aspoň ty 3 lidi tady na fóru nebo když někdo objedná přes eshop tak je hned nadělám a zase jich nachystám víc.
Moderátor: Safraporte
Distruptor píše:Super, este by som chcel zrekapitulovat co vsetko je pri pridani podloziek nutne upravit a dokupit.
1 dlhsie brzdove hadice?
2 vyrezat (zväcsit) dieru tyce riadenia?
3 sroby na nastavneie odklonu kolies?
Alebo to staci nahodit a jazdit?
Sada za 1800,- kačech českých. - 2x pružina a 4x ocelová miska. Misky pozinkovaný a pružiny v červeným komaxitu přímo od výrobce INVEL.ANDREAS píše:Vím, že jsi to tu už někde psal, ale kolik, že za ně??![]()
tagr píše:Ahoj já je neměl vyrobené uplně rovně, ale byly před pozinkem a lakováním dorovnávaná 8 kg palicí aby trochu seděly, pak se to dotáhne svorníkama, které jdou skrz prahy a na konci svorníků jsou zevnitř opravdu velké silné podložky .Musíš postupně dotahovat a tvarovat
až to sedne jak ..
Ja som to robil z 3 plechu a hodlám tam dať o niečo viac tých výstuh ,nechcel som to robiť z hrubšieho pretože by som mal auto už dosť zaťažené , aspoň som tam ešte tie vystuhy nedal ale tak treba sa s tým len vyhrať a pôjde to ohnúť, dnes som bol kúpiť aj farbu na tie prahy a rozhodol som sa pre farbu ,ktorá je na báze asfaltu a kaučuku. Myslíte si že som mohol aj niečo kvalitnejšie tam dať ?macejky1 píše:Jastli to máš z 5mm plechu tak jako ty Tagrovy tak dvě větší kladiva v ten oblouk opatrně "vykovat". Tagrovy jsem to dělal osobně a šlo to nad očekávání dobře. A to je už měl i vnitřně vyztužené. Někde je tady myslím fotka z doby kdy mi to ještě leželo na ponku.