nevíte někdo jak sundat interiér předních dveří u řidiče. Když jsem se do toho pustil, přišlo mi, že mi tam praskají plastový příchytky. I když mám rád heslo "pokud to nejde silou, jde to silou ještě větší" nejsem si jist, jestli to platí i teď Přestala mi fungovat stahovačka okna a rád bych se kouknul co tam je za problém.
Díky ANDREAS
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 05 zář 2011 23:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod:úprava nadpisu
Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík
Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)
Musis odsroubovat sroubky v madle na dverich a potom musis silou a kdyz to nepujde, tak zkus vetsi. Rovnou si nakup ty prichytky, nektery nevydrzej a kdyz se treba ohnout, tak se debilne davaji zpet Jinak jeste musis strhnu takovou folii pod tapecem. Moc toho asi nenakoukas, pokud to nesundas uplne cele.
Já ty úchytky podpichuju plochým šroubovákem za jemného odtahování tapecírunku. Ještě mi ani jedna nepraskla.
Že přestala fungovat znamená, že není ani slyšet motorek a nebo to sice vrčí, ale nestahuje?
Po odstranění fólie (já ji nařízl a pak přelepil lepenkou) se dá zjistit jestli je zozpadlé plastové kolečko, jestli je prasklé lanko a podobně.
Na zakoupení opravné sady z e-baye jsem tu dával odkaz ( http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... C3%A1+sada" onclick="window.open(this.href);return false; ). Sada funguje bezproblémově.