Free 1 Sundání interiéru dveří

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
ANDREAS
auto: Freelander 1,8 99
Kontaktovat uživatele:

Free 1 Sundání interiéru dveří

#1 Příspěvek od ANDREAS » 18 srp 2011 09:28

zdravím Vás :-)

nevíte někdo jak sundat interiér předních dveří u řidiče. Když jsem se do toho pustil, přišlo mi, že mi tam praskají plastový příchytky. I když mám rád heslo "pokud to nejde silou, jde to silou ještě větší" :muscle nejsem si jist, jestli to platí i teď :-) Přestala mi fungovat stahovačka okna a rád bych se kouknul co tam je za problém.

Díky ANDREAS
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 05 zář 2011 23:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: úprava nadpisu
Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík

Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)

majkro
tel.: 603952182
auto: LRD2TD5FL nosorozec

Re: Sundání interiéru dveří

#2 Příspěvek od majkro » 18 srp 2011 10:05

Musis odsroubovat sroubky v madle na dverich a potom musis silou a kdyz to nepujde, tak zkus vetsi. Rovnou si nakup ty prichytky, nektery nevydrzej a kdyz se treba ohnout, tak se debilne davaji zpet :D Jinak jeste musis strhnu takovou folii pod tapecem. Moc toho asi nenakoukas, pokud to nesundas uplne cele.

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#3 Příspěvek od Safraporte » 18 srp 2011 12:30

Já ty úchytky podpichuju plochým šroubovákem za jemného odtahování tapecírunku. Ještě mi ani jedna nepraskla.
Že přestala fungovat znamená, že není ani slyšet motorek a nebo to sice vrčí, ale nestahuje?
Po odstranění fólie (já ji nařízl a pak přelepil lepenkou) se dá zjistit jestli je zozpadlé plastové kolečko, jestli je prasklé lanko a podobně.
Na zakoupení opravné sady z e-baye jsem tu dával odkaz ( http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... C3%A1+sada" onclick="window.open(this.href);return false; ). Sada funguje bezproblémově.

ANDREAS
auto: Freelander 1,8 99
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ANDREAS » 18 srp 2011 13:10

motorek běží, ale nestahuje.....pokud začnu stahovat, jde to stáhnout rukou a poté to ale za pomoci motorku samo vyjede zpět. Děkuji za rady a odkaz :-)
Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík

Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)

Odpovědět