Tak mám asi v autě nějakého zlého ducha, který nesnáší, když Diskárnou nejezdím každý den. Nejdřív jsem po dovolené vylil z auta kaluž vody a od té doby nic, nezatéká, ani když se snažím. Teď jak se udělalo hezky, jezdím do práce na kole a Diskárna stojí na dvorku. Dneska jsem se vrátil z práce a koukám, šíbr úplně vysypaný, auto plné skla. Nestalo se někomu, že by se okno vysklilo vlivem horka? (Zažil jsem to jen u Oktávky u 5. dveří). Vandalové a padající předměty z nebe jsou v mém případě vyloučeny.
Jen tak mimochodem. Nemáte někdo šíbr k dispozici? Cenu ze servisu se dovím zítra, ale jako vždy, stejně není skladem.
DIII vysypaný šíbr
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 777876995
- Kontaktovat uživatele:
Re: DIII vysypaný šíbr
Nevím, jak ostatní v autorizovaných servisech, ale my opravdu nemáme takové věci na stavu ve skladu. Jsi první za posledních 5 let, o kom vím, že někomu praskl šíbr na DIII. Objednat ho není problém.Cenu ze servisu se dovím zítra, ale jako vždy, stejně není skladem.
Tom
Hlavně že jsme všichni v pořádku.....
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Ale jo, nic ve zlém, já to chápu. Jen prostě nerad čekám...TomBofB píše:Nevím, jak ostatní v autorizovaných servisech, ale my opravdu nemáme takové věci na stavu ve skladu. Jsi první za posledních 5 let, o kom vím, že někomu praskl šíbr na DIII. Objednat ho není problém.Cenu ze servisu se dovím zítra, ale jako vždy, stejně není skladem.
Tom
-
- tel.: 777876995
- Kontaktovat uživatele:
Já to chápu, ale těch položek na ta auta je tolik, že by stodola byla malá. Když je třeba, tak se objedná. Většinu mají na skladě ve Francii.
Tom

Tom
Hlavně že jsme všichni v pořádku.....
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Máš SZ
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe