Vy by jste do toho porád šťórali.Důležitý že to funguje.

Moderátor: Acon
Webasto je údajně spolehlivější a dlouhodobější záležitost. Jako ostatně u všeho záleží na daném kousku. Ale už ho tam mám, tak na to dlabu a neřeším to. Nikomu nic nezávidímlow píše:jen bych si dovolil upozornit na digitalni ovaldani u webasta, ktery PRY nedokaze topit celou noc! tedy u webasta je lepsi mit asi jen ten ovladaci koflik. u ceskyho atesa muze byt digital, bo sam umi hlidat teplotu neomezene dlouho
a ateso co jsem tak poslouchal je vyrazne mene hlucne jak webasto
Jó vodička.Petrs tomu topení před vjezdem do vody zašpuntuje výfuk.A je to. ( po skušenostech,kdy to poprvé nezašpuntované utopil.před topením ale nezapomenout odšpuntovatLuboš M. píše:No kluci, zapomínáte na vaše koupání a máčení autíček v hluboké voděJsou vodotěsná?
karel píše:No právě, já osobně bych se ho snažil dát do těchto prostor, ale co možná nejvýš, rozhodně ne na podlahu.
Tak ten programátor na fotce umí naprogramovat na každý ráno dobu sepnutí nebo drží nastavení dané teploty. Ještě má nachystané vývody na sepnutí GSM nebo na dálkový ovládání. Já jsem zvolil místo origo dálkovýho od http://www.flajzar.cz/katalog.php?cat=5 ... &z=galerie to KV2TX vysílač a přijímač KP2RXM. Ten přijímač se dá napinovat tak že po jednom stisknutí ovladače sepne a po druhém stisknutí vypne připojené topení. Od Webasca dálkový myslím, že to je T70 se dá pořídít od 5500,-. Takže takkeso píše:chcel by som sa spytat ako mate nastavenie kurenie v aute, ked planujete rano zakurit webastom ? Teplota, ventilator, vyduchy ?
low píše:DanoDEF nu na to se asi pta, tak mu porad, ja netusim jak na to, leda ze by jsi interierovy ventilator pridelal na casovy spinac.