RR2.5dse rano spatne startuje
RR2.5dse rano spatne startuje
zdravim mam problem rano musim dlouho tocit nez mi auto chytne dneska jsem zkouknul vsechny hadicky od nafty jestli nekde nemokvaji vypada to ze vtomhle problem neni zhaveni se normalne rozsviti(kde je rele zhaveni)jak auto naskoci tak chytne normalne akorat dneska odpoledne kdyz jsem jel z prace tak to chytalo jako kdyby nezhavily vsechny svicky 

- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
Re: RR2.5dse rano spatne startuje
mozno to mohla sposobit aj baterka ak bola skoro vybita tak nevladalo tak nazhavit ale to je len taky napad 

baterku jsem projistotu natriskal poradne ale stejne nic
- tomashan
tak potom este jedine zhavice ked som mal baworak tak zle startoval po vymene zhavicov ,z ktorych tri mali uz najlepsie roky zivota zasebo, auto zacalo startovat uplne krasne a bez problemov
no vyskousim i svicky ale me to pripada jako problem okolo nafty
Jde o to jak moc dlouho točíš. Teď v létě by to i s mrtvými žhavičkami mělo naskočit celkem rychle. V zimě pak už ne. To je na vymlácení baterie.
Ale měl jsem stejný problém i po výměně svíček. A bylo to padající naftou. Vyměnil jsem čerpadlo v nádrži a od té doby auto chytá jak víno
Ale měl jsem stejný problém i po výměně svíček. A bylo to padající naftou. Vyměnil jsem čerpadlo v nádrži a od té doby auto chytá jak víno

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
když se tu píše o palivovim čerpadle tak se přidám,kydž mam pod pul nadrže tak auto nechce ject,ono jede ale kydž chci došlápnout tak se mu nechce,nemá naftu,dokonce i chcípne a pak je problem ho natočut,předjíždět se nedá,jak chci nakrmit motor tak nejedu,jen na uplnýho volňáska,dneska sem dal plnou nadrž a celkem v pohodě i to jede
Někde se tu o tom asi psalo a bylo řečeno že je to čerpadlem tak bych to chtěl potvrdit,pač pojedu na živitelku tak bych si dojel k Eliotovi pro čerpadlo,koukal sem že má poslední tak bych si dovolil zamluvit
A eště to musí nárž ven??? Pač mam plnou!!!
Někde se tu o tom asi psalo a bylo řečeno že je to čerpadlem tak bych to chtěl potvrdit,pač pojedu na živitelku tak bych si dojel k Eliotovi pro čerpadlo,koukal sem že má poslední tak bych si dovolil zamluvit
A eště to musí nárž ven??? Pač mam plnou!!!

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, nadrz ven a je to cerpadlem v nadrzi.
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
A ještě je dobré sundat pravé zadní plastové nadkolí, kvůli odpojení hadic. Někdo se vyhne vyndavání nádrže tím, že vyřízne do podlahy nad čerpadlem díru. Tou se pak čerpadlo vyndá.Kokesek píše:ahoj, nadrz ven a je to cerpadlem v nadrzi.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
No žádnou díru určitě řezat nebudu,takovou prasečinu,no tak nadrž ven a čerpadlo noví,díky za informacessang píše:A ještě je dobré sundat pravé zadní plastové nadkolí, kvůli odpojení hadic. Někdo se vyhne vyndavání nádrže tím, že vyřízne do podlahy nad čerpadlem díru. Tou se pak čerpadlo vyndá.Kokesek píše:ahoj, nadrz ven a je to cerpadlem v nadrzi.
- tomashan
neda sa to menit aj zhora pod zadnymi sedackami ? bez zhadzovania nadrzeKokesek píše:ahoj, nadrz ven a je to cerpadlem v nadrzi.
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Nedá, v originále P 38 nad čerpadlem, tudíž pod zadní sedačkou nemá potřebný otvor. Jak jsem se již výše zmínil, tak někdo si ho tam vyrobí http://www.rangerovers.net/repairdetails/fuelpump4.html" onclick="window.open(this.href);return false; .jamalgrass píše:neda sa to menit aj zhora pod zadnymi sedackami ? bez zhadzovania nadrzeKokesek píše:ahoj, nadrz ven a je to cerpadlem v nadrzi.
Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
zdravim to auto je jak zenska vzdycky kdyz ho pochvalim tak se neco pos.... tak jsem mu vynadal
nevim vyndal sem naftovej filtr poradne dotahnul i dole ten vypustak pretahl svorky privodu nafty a auto zase slape jak ma ale nebudu to rikat nahlas nebo bude zejtra nejakej novej problem 

Tak gratuluji. Držím palce ať to je jen takhle jednoduché
S tou náladovostí auta máš naprostou pravdu. Už dávno jsem se naučil, že s ním nesmím machrovat. To se krutě nevyplácí
Já dnes pořádně zakonzervoval celý podvozek.
Za chladičem mi praskla hadice od převodového oleje a ten pak nahodil celý podvozek i zadek auta.
Tak snad to alespoň teď nebude reznout

S tou náladovostí auta máš naprostou pravdu. Už dávno jsem se naučil, že s ním nesmím machrovat. To se krutě nevyplácí

Já dnes pořádně zakonzervoval celý podvozek.
Za chladičem mi praskla hadice od převodového oleje a ten pak nahodil celý podvozek i zadek auta.
Tak snad to alespoň teď nebude reznout

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Tak a koupil jsem ,,novy'' Range a uplně stejny problem,on prostě nechce startovat,studeny uplně špatně a teplý o něco lépe,ale dlouhho točí,tak opět začne anabaze od žhaviček přes vše možne až po čerpadlo,to už jsem s prvním prožil,je to krasne proto ty auta mame rádi.Pro ND k panu
a je vše v poho,jinak jste mne ukecali a je to první automat,uvidíme.Ciao Spata

LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
no doufam ze to bude jen tava prkotina uz onem nereknu ani jedno dobry slovo budu ho pomlouvat tak snat vydrzi co nejdele jezdit bez problemu 

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Ber to pozitivne uz mas veskere potrebne informace a zkusenosti neni nic lepsiho nez opravovat to co uz si jednou zazil.

spata píše:Tak a koupil jsem ,,novy'' Range a uplně stejny problem,on prostě nechce startovat,studeny uplně špatně a teplý o něco lépe,ale dlouhho točí,tak opět začne anabaze od žhaviček přes vše možne až po čerpadlo,to už jsem s prvním prožil,je to krasne proto ty auta mame rádi.Pro ND k panua je vše v poho,jinak jste mne ukecali a je to první automat,uvidíme.Ciao Spata