stk bez kardanu

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
sas
auto: free. 2td r.v.98 5dv

stk bez kardanu

#1 Příspěvek od sas » 24 srp 2011 14:10

zdar
koupil jsem freetaka,bohuzel visco je v prd..,tak sem ji demontoval i s kardany,nez udelam repas visco,cca za mesic mam jit na stk,budu to muset nasadit zpet pred stk ,nebo to projde bez kardanu.dik

ANDREAS
auto: Freelander 1,8 99
Kontaktovat uživatele:

Re: stk bez kardanu

#2 Příspěvek od ANDREAS » 24 srp 2011 14:50

Ahoj, byl jsem na STK, když jsem Hrošíka koupil a prošlo mi to bez kardanu. Ani žádné řeči k tomu neměli.
Land Rover Freelander 1.8 99 - hrošík

Život bez taškařic a veselých kousků je jako cestování bez hospod :-)

dzordzi
auto: LR3

#3 Příspěvek od dzordzi » 24 srp 2011 20:52

Na STK im to je jedno- a niektorý ani nevedia že to tam nejaký kardan má mat!! :chuckle
A radšej tam chod bez kardanu- ked ti budú kontrolovať brzdy aby ti nedodrbali IRD majstri.....
Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#4 Příspěvek od Tim » 24 srp 2011 21:29

dzordzi píše:Na STK im to je jedno- a niektorý ani nevedia že to tam nejaký kardan má mat!! :chuckle
A radšej tam chod bez kardanu- ked ti budú kontrolovať brzdy aby ti nedodrbali IRD majstri.....
To je pravda. Mne se na STK ptali, jestli to náhodou není 4x4. Odpověděl jsem, že sice je, ale kardan jsem sundal, aby mohli změřit brzdy, že jinak je to 4x4 full time a ještě mi poděkovali :chuckle
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Jirka I
auto: Freelander TD4 2005
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jirka I » 25 srp 2011 08:59

Já hlásil full time 4 x 4 jen co jsem vjel na STK. Pán s tím byl srozuměnej a brzdy jsme netrápili. Prej už jednou takhle poškodili Octavii, tak se do toho nehrnul.
Freelander TD4, r.v.2005

mihalicek
tel.: 602360264
auto: Defender 300Tdi

#6 Příspěvek od mihalicek » 25 srp 2011 09:26

Dostal jsem zprávu, že Ministerstvo dopravy poslalo oficiálně přípis některým STK, že nemusí dělat kontrolu brzd na Freelanderech. Celé to asi začlo nějakým problémem někde v Praze kdy se opravdu rozskočilo IRD během kontroly někomu kdo si na STK došlápnul a museli to zaplatit. Je to logické - žádná čtyřkolka by se neměla brzdit bez speciálních přípravků na jednonápravovém systému. Ale to se sundaným kardanem jako přípravou pro STK je dobrý :wink:
Honza M. lecos pro land rovery nejen to co je na http://www.britishcars.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo závodní stránky http://www.mihalicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo taky na facebooku jako britishcars
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace

Odpovědět