... ja mam 38°C a funguje schvalne som ho mal teraz asi pol hodinky pri jazde zapnuty.mihalicek píše: - za sklem cca 35°C
NANOCOM a zkušenosti
Moderátor: Acon
Re: NANOCOM a zkušenosti
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
tak to je dobrá zpráva - tak jsem zvědavej co Italové - co vymyslí za cenu za plně odemčenou verzi 

Honza M. lecos pro land rovery nejen to co je na http://www.britishcars.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo závodní stránky http://www.mihalicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo taky na facebooku jako britishcars
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace
... tak mala home made uprava.
- Přílohy
-
- 04082011839.jpg (127.23 KiB) Zobrazeno 9232 x
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tak malá aktualizace - na http://www.nanocom" onclick="window.open(this.href);return false; .it se postupně objevují FAQ a odpovědi - je tam řešenej i problém s přehříváním starého Nanocomu.
Jinak BBS se na Kypru stěhovali před cca 2ma týdny, takže podle mých zkušeností s nima teď tak měsíc nic moc nebude, ale slibují, že by po aspoň nějakém usaze měli pustit ven nové firmware s opravenýma chybama a dalšíma funkcema.
Jinak BBS se na Kypru stěhovali před cca 2ma týdny, takže podle mých zkušeností s nima teď tak měsíc nic moc nebude, ale slibují, že by po aspoň nějakém usaze měli pustit ven nové firmware s opravenýma chybama a dalšíma funkcema.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
... aj do EVO resp EVO2 ak su kompatibilne ?MadTom píše:... ale slibují, že by po aspoň nějakém usaze měli pustit ven nové firmware s opravenýma chybama a dalšíma funkcema.
-
Dle informací co mám, tak EVO a EVO2 se liší pouze tím, že nevzhlednou plastovou krabici nevalného zpracování nahradili hezčí aluminovou. Velikej konektor zůstal. A má být i nový soft do starého nanocomu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
... nedrazdi stale s tou krabickou.MadTom píše:Dle informací co mám, tak EVO a EVO2 se liší pouze tím, že nevzhlednou plastovou krabici nevalného zpracování nahradili hezčí aluminovou.
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
pls kde v nanocomu najdu volbu zda pri prvnim zmacknuti klicku odemknout pouze ridicovo dvere, nebo vsechny???? diky
a BTW neni nejaky jednoduchy navod na naoncom abych vedel co co znamena??
a BTW neni nejaky jednoduchy navod na naoncom abych vedel co co znamena??
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
-
Ad LOW - je to v jednotce BCU.
Právě jsem po 2 hodinách vztekání se provedl upgrade Nanocomu EVO - prej by tam mělo být něco vylepšeného, ale hlavně přibyla možnost se kouknout do řídící jednotky airbagů a automatické převodovky u D2 a do řídící jednotky benzínového motoru u D2 (to mi nefunguje, musel bych připlatit
, ale to nevadí stejně ho nemám).
2 hodiny to trvalo, protože ten mini-USB konektor co tam dali stojí za ...... - prostě byl utrženej z plošného spoje, jak se na něj tlačí při připojování kabel, protože tam udělali moc malé pájecí plošky. Celé se to chovalo tak, že to PC zdetekovalo jako neznámé zařízení. Stačilo rozebrat, najít, přiletovat a už to funguje. Vlastní upgrade je potom za chvilku.
Teď to ještě otestovat, jak to bude fungovat.
Právě jsem po 2 hodinách vztekání se provedl upgrade Nanocomu EVO - prej by tam mělo být něco vylepšeného, ale hlavně přibyla možnost se kouknout do řídící jednotky airbagů a automatické převodovky u D2 a do řídící jednotky benzínového motoru u D2 (to mi nefunguje, musel bych připlatit

2 hodiny to trvalo, protože ten mini-USB konektor co tam dali stojí za ...... - prostě byl utrženej z plošného spoje, jak se na něj tlačí při připojování kabel, protože tam udělali moc malé pájecí plošky. Celé se to chovalo tak, že to PC zdetekovalo jako neznámé zařízení. Stačilo rozebrat, najít, přiletovat a už to funguje. Vlastní upgrade je potom za chvilku.
Teď to ještě otestovat, jak to bude fungovat.
tento upgrade:
Nanocom Evolution Upgrade BBS 1.01
Nanocom Evolution Upgrade BBS 1.01
-
Jo přesně tenhle.
... tak uz funguje.MadTom píše:Jo přesně tenhle.
- deff90
- tel.: 0915 888 686
- auto: deffender 90 td5
- Kontaktovat uživatele:
kupil som nanocom a ked ho zapojim a chcem hodnoty tak mi napise toto:
co s tym?
dik
co s tym?
dik
- Přílohy
-
- def.JPG (62.34 KiB) Zobrazeno 9018 x
LR defender Td5 90 150k,2*SUPERWINCH Ep9,Hi-Lift EXTREME,HELLA,SAFARI,QT,OME-teraz IRONMAN,GARMIN,KAM
... pozeram, ze sa chces dostat do alarmu.deff90 píše:kupil som nanocom a ked ho zapojim a chcem hodnoty tak mi napise toto:
co s tym?
dik
... no nevie zacat komunikovat s ECU takze mas niekde problem.
... musis popisat co presne robis
-
1. přečíst si návod
2. je potřeba mít zapnutou elektriku (zapalování)
3. pokud přecházíš z jedné jednotky na druhou, je třeba občas vypnout zapalování a chvilku počkat.

3. pokud přecházíš z jedné jednotky na druhou, je třeba občas vypnout zapalování a chvilku počkat.
... do alarmu AS10 nemusis.MadTom píše:
- deff90
- tel.: 0915 888 686
- auto: deffender 90 td5
- Kontaktovat uživatele:
to nebolo do alarmu ale ked som chcel hodnoty s motora otacky tlak a ine chvilu to ide a po minute napise totoDanoDEF píše:... do alarmu AS10 nemusis.MadTom píše:
LR defender Td5 90 150k,2*SUPERWINCH Ep9,Hi-Lift EXTREME,HELLA,SAFARI,QT,OME-teraz IRONMAN,GARMIN,KAM
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
tam sem to hledal a nenasel, prosim popis presneji kujuuuMadTom píše:Ad LOW - je to v jednotce BCU.
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
... mas to nafotene kde pod chybovou hlaskou je stranka z alarmu (ale to je jedno).deff90 píše: to nebolo do alarmu ale ked som chcel hodnoty s motora otacky tlak a ine chvilu to ide a po minute napise toto
...predpokladam, ze si myslel INSTRUMENT mod
... tak to vyskusaj v inom aute. Mozes mat problem v samotnom NANOCOMe, v prepojeni s OBD portom, v prepojeni s ECU alebo zle ukostrenie ECU.
-
"návody" a popisy jsou na http://www.nanocom.it" onclick="window.open(this.href);return false; . Teda ono je tam popsáno jak se nanocom ovládá a dále je popsáno co se dá u které jednotky dostat za informace nebo nastavení. Co tyto informace a nastavení znamenají tam popsané není (nebo jenom lehce) - buďto je to jasné (např. otáčky motoru), nebo tak moc není (pak je třeba vlézt například do RAVE a najít si tam popis, jak vlastě příslušná část auta funguje), nebo nezbývá než použít vlastní hlavu a něco vykoumat. Třeba do věcí okolo nastavování zamykání jsem u své D2 zatím moc nešahal. Jednak mi to skoro vyhovuje a jednak s tím autem chci jezdit.
U jiných (= cizích) aut už jsem tam něco zkoušel.
Většinou se to podařilo.
Nedávno tam ty popisy doplnili a aktualizovali.

Nedávno tam ty popisy doplnili a aktualizovali.