Zdravím, nevíte o někom kdo umí udělat servis na Freelanderu v okolí Karlových Varů. Mám tady jednoho nešťastníka co potřebuje pomoct.
Nejlépe někoho kdo Land Rovery dělá nebo má s nimi zkušenost.
Díky všem za radu a pomoc.
Servis vozu Freelander okolí Karlových Varů
Moderátor: Safraporte
- jendarover
- auto: Freelander
Re: Servis vozu Freelander okolí Karlových Varů
a co ma ten nestastnik za problem?
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Zkus offroadcentrumkarlovyvary.cz. Standa je v pohodě a offy dělá celkem dlouho.Admin píše:Zdravím, nevíte o někom kdo umí udělat servis na Freelanderu v okolí Karlových Varů. Mám tady jednoho nešťastníka co potřebuje pomoct.
Nejlépe někoho kdo Land Rovery dělá nebo má s nimi zkušenost.
Díky všem za radu a pomoc.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- jendarover
jojo offroadcentrum je dobry ale zalezi co ma za poruchu tady na karlovarsku je to se servisy na LR problem bud se toho auta boji a radsi ho ani nevemou a nebo ho nekdo veme a pak se v nem placa pul roku protoze neumi sehnat dily atp.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Možná to tak bylo ale mají novou dílnu a pořádné zázemí tak doufam že nyní to tak není.jendarover píše:jojo offroadcentrum je dobry ale zalezi co ma za poruchu tady na karlovarsku je to se servisy na LR problem bud se toho auta boji a radsi ho ani nevemou a nebo ho nekdo veme a pak se v nem placa pul roku protoze neumi sehnat dily atp.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
problém je s uložením zadní nápravy.
- jendarover
tak bych doporucil autoservis Táborský v Dalovicích jsou to starší fachmani a maj uz s freeckem zkušenosti a hlavně makaj za rozumný ceny a nebo to offroadcentrum jinak jestě autoservis Kolovratek (Honda) tam by to taky nemel byt problem s těmito servysi mam odobní zkušenosti a zatim kladný jen u toho Táborskýho by si musel dily sehnat sám Kolovratek je v podstatě soused a freecko mi taky delal jinak délá Defy pro horskou službu takže skušenosti máAdmin píše:problém je s uložením zadní nápravy.
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem zůčastněným za tipy. Kontakty jsou předány.