Rudo muzu se zeptat odkud ho mas a na cenu? kdyztak do sz dekujiRudaK píše:
Tak je taky domaEště namontit,ale je venku pěkná kosa ( vono se oteplí a pak ho namontím )
Teda já do D 1
Úpravy pro D2
Moderátor: Acon
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Úpravy pro D2
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem ty HPčka vyvětral jel jsem kolem pole bylo pod sněhem asi tak 30čísel tak jsem to tam pusti a jak tu někde psal Stavros fakt se ta Diskotéka jenom pohupovala a pěkně držela stopu. Co se týče ventilátoru Kenlowe tak jsem ještě neměl čas ho zapojit
ale poznatek je takovej, že ukazatel teploty chladící kapaliny se zastavil na polovině a v Diskotéka topila jako ještě nikdy a to během pár minut. Teplota oleje nepřesáhla 60 C i po hodině jízdy. Miloš II

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jenom drobnost k elektrickému ventilátoru - v týdnu jsem kamarádovi dohledával chyby ve schématech elektriky pro jeho "malotraktor" (má to asi 2,5 tuny) a protože to má taky elektrický ventilátor s možností vypnutí (důvod byl aby to v zimě nefoukalo do kabiny) tak jsme tomu k termostatu dali velkou červenou kontrolku - rozsvítí se, když sepne čidlo, ale ventilátor není zapnutej, aby to člověku dalo info, že ho má zapnout, nebo že to nejspíš uvaří. Prostě pojistka na sklerózu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
No Kenlowe to má v podstatě hotový.. K vypínač kterým asi proklemuješ čidlo teplotyMadTom píše:Jenom drobnost k elektrickému ventilátoru - ......................... Prostě pojistka na sklerózu.

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Na sněhu se pohupujou i deCarbony , akorát nějak přesně tu stopu nedržely,vona má D1 hrozně lehkéj zadek - mám tam akorát lékarničku,trojúhelník a 2ks kurta a schakel jó a HiLift
( pravda jsou za míň - 4ks asi za jeden sporting a ještě zbylo
na tlumič řízení ) už jsem chvílema myslel,že končím,ale naštestí to furt jelo i když někdy víc plynu a menší rychlost
rychlostní stupeň sem bohužel nezjistil
Kenlowe nemůžu posoudit,ani ten vypínač,bo je to stále v krabici nerozbalený .....
Ale ten klakson budu potřebovat zapojený,kdyby mě zas vytekla voda,aby mě to upozornilo 

Kenlowe nemůžu posoudit,ani ten vypínač,bo je to stále v krabici nerozbalený .....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem něco pritunil...... jedná se chlazení motorového oleje s dislokací olejového filtru, protože tam, kde je teď... to soudruzi v UK nevymysleli fakt hlavou.
Dělám to na zákledě zkušenost se Sýrie Jordánska, kdy mě na načipovaném motoru teplota oleje šla chvílemy přes 100C a naposledy kdy jsem táhnul vozejk a na něm naloženou další D2 se to zase přehřívalo. Vše pasuje na stávající oil filtr LR.
Komponenty jsou od UK fy. MOCAL http://www.thinkauto.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Inspiroval mě radou... stýc Pešlik.....zbytek jsem si dohledal na netu.
MIloš II
Dělám to na zákledě zkušenost se Sýrie Jordánska, kdy mě na načipovaném motoru teplota oleje šla chvílemy přes 100C a naposledy kdy jsem táhnul vozejk a na něm naloženou další D2 se to zase přehřívalo. Vše pasuje na stávající oil filtr LR.
Komponenty jsou od UK fy. MOCAL http://www.thinkauto.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Inspiroval mě radou... stýc Pešlik.....zbytek jsem si dohledal na netu.
MIloš II
- Přílohy
-
- Dislokace1.jpg (117.66 KiB) Zobrazeno 5131 x
-
- Dislokace2.jpg (123.92 KiB) Zobrazeno 5131 x
-
- Dislokace3.jpg (95.26 KiB) Zobrazeno 5131 x
-
- Záslep1.jpg (113.75 KiB) Zobrazeno 5131 x
-
- Záslep2.jpg (96.08 KiB) Zobrazeno 5131 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Ještě pár fot. MIloš II
- Přílohy
-
- Záslep3.jpg (104.37 KiB) Zobrazeno 5131 x
-
- Chladič oleje.jpg (135.71 KiB) Zobrazeno 5131 x
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
To je hezké, kde bude chladič jsi mi říkal, ale kam dáš filtr ne? S tí originál umístěním máš pravdu, ale to je na většině aut. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
umiestnenie toho olejoveho filtra ma zaujima, kde si to ulozil?
presne toto mam totiz v plane ale netusim kam ho ulozit...
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
visby píše:umiestnenie toho olejoveho filtra ma zaujima, kde si to ulozil?
Tak filtr oleje je schovanej v ARB nárazníku tak aby nelezl s profilu a o něco se nezchytil. Jinak co se skoušelo tak umístnění chladiče oleje je optimální bo za celou cestu s Olomouce do Valmezu nesepnul ani jednou Kenlowe ventilátor tedy i ventilátor chlazení oleje. V tom provedení jak to je tak na zimu budu asi spíš chladič zakrývat.
- Přílohy
-
- Filtr ARB.jpg (114.21 KiB) Zobrazeno 4887 x
-
- El. ventilátor chladič oleje.jpg (143.4 KiB) Zobrazeno 4887 x
-
- Mocal - filtr.jpg (130.78 KiB) Zobrazeno 4887 x
-
- zebra1.jpg (163.29 KiB) Zobrazeno 4887 x
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Strycu, ta zebra je naprosto uchvatna
))))

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
Boží, a to jsem si myslel, že to jde jenom na Defalow píše:Strycu, ta zebra je naprosto uchvatna))))

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
masar píše:To je ten speciál do Afriky?
Jo jo když to vše klapne tak na jaře se vyráží.....Miloš II
...jen aby Tě neodchytili do zoo
....pěkná a pěkné úpravy 

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl přitom když se kuchal....vznikající problem jsem zavčasu chtěl zachytit..tlaky válců po měření akurát na hranici, obtížné startování, zvýšená spotřeba atd. najeto 350000km...vačka ok. všechny ventily drží, šály na klice ok. šály na ojnicích první a čtvrtej chycenej první píst chycená hrana, ale ta byla spůsobena vadným vstřikem (výměna pístu) hlava se už rovná... prostě příprava na vejlet...MIloš II
- Přílohy
-
- Blok.jpg (127.99 KiB) Zobrazeno 4540 x
-
- Blok1.jpg (89.15 KiB) Zobrazeno 4540 x
-
- Oj1.jpg (94.03 KiB) Zobrazeno 4540 x
Miloši pěkný. Kdo ti to dělá, jestli to není tajemství?
V 350-ti tisících na to měla TD5 nárok. A pak že je to nespolehlivý motor...

Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Dělá mi to strýc Pešlik.......chtěl jsem bej u toho když se to bude kuchat a skládat...asi by to dalo dalších 50tisíc, ale vzhledem k tomu co jí chystám...(zatím jsem jí to ještě neřek)...bych byl rád aby byla v kondici. MIloš IINeklan píše:Miloši pěkný. Kdo ti to dělá, jestli to není tajemství?