Karoserie Disco 1 300
Moderátor: Miky_CZ
- posmurny
- tel.: 604 890 190
- auto: Discovery I Camel
Karoserie Disco 1 300
Tak jsem se se svojí Camelkou dostal do fáze nutnosti renovovat karoserii. Klasické poškození korozí - podběhy, blatníky apod. Potřeboval bych radu, zda se nedá někde pořídit zcela nová (např. replika) rámu karoserie nebo alespoň některé její části pro vyvaření? Díky předem, každá rada vítána.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Karoserie Disco 1 300
http://www.paddockspares.com/parts-and- ... parts.html" onclick="window.open(this.href);return false;posmurny píše:Tak jsem se se svojí Camelkou dostal do fáze nutnosti renovovat karoserii. Klasické poškození korozí - podběhy, blatníky apod. Potřeboval bych radu, zda se nedá někde pořídit zcela nová (např. replika) rámu karoserie nebo alespoň některé její části pro vyvaření? Díky předem, každá rada vítána.
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Max
- tel.: 602745850
- auto: Subaru Disco 3
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je ono, ale musím upozornit že jsou to britpart díly, takže je lepší je jen zkopírovat ze silnějšího materiálu a pořádně zatřít nebo zastříkat antikorozní barvou. Jen nechápu proč to dávají do komaxitu, když to musíš narušit aby jsi to přivařil. To je pak úplně k ničemu.Miky_CZ píše:http://www.paddockspares.com/parts-and- ... parts.html" onclick="window.open(this.href);return false;posmurny píše:Tak jsem se se svojí Camelkou dostal do fáze nutnosti renovovat karoserii. Klasické poškození korozí - podběhy, blatníky apod. Potřeboval bych radu, zda se nedá někde pořídit zcela nová (např. replika) rámu karoserie nebo alespoň některé její části pro vyvaření? Díky předem, každá rada vítána.
http://www.max4x4.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Discovery 1 už ne ale Discovery 3, Subaru legacy servis a úpravy vozů Land Rover + prodej ND na LR Tel.: 602745850
- posmurny
Díky za odkaz
, dobré pro inspiraci. Nenajde se v Čechách někdo, kdo by kopie z lepšího materiálu vyráběl? Do Britpartu se mi nechce jít. Ještě by se mi hodil nákres toho, jak se rám karoserie vlastně skládá ... asi mi tam už i některé části chybí
zvlášť pod zadním blatníkem.

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Kupovat to jen proto, aby se to zkopírovalo považuju za vyhazování peněz, karoserii můžeme vyvařit, mám špičkového klempíře, právě dokončujeme RRC, to je v podstatě to samé.
To lakování práškovou barvou je fakt děs, stejně je to na nic...
To lakování práškovou barvou je fakt děs, stejně je to na nic...
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- posmurny
Můžeš ze své bohaté zkušenosti odhadnout, na kolik peněz taková renovace karoserie vyjde? Když popíšu současný stav: shnilý kompletně levý bok (možná trochu přeháním, ale ne moc) od předního sloupku až po zadní blatník, vzadu vlevo utržená kastle od rámu, celý zadek tedy taky nic moc, pravý bok je mnohem lepší. Byla by to dost modelářská práce. Asi něco práce na zadních dveřích - možná spíš na výměnu, do pravých zadních teče kolem skla, takže vevnitř to taky nebude nic moc (radši jsem se nekoukal). No a určitě by se našla i další místa, kde bude problém (podlahy apod.).
- Přílohy
-
- 29082011020.jpg (40.39 KiB) Zobrazeno 5952 x
-
- 29082011022.jpg (32.42 KiB) Zobrazeno 5952 x
-
- 29082011023.jpg (38.88 KiB) Zobrazeno 5952 x
Naposledy upravil(a) posmurny dne 29 srp 2011 13:33, celkem upraveno 1 x.
Fotka nahradí 1000 slovposmurny píše:Můžeš ze své bohaté zkušenosti odhadnout, na kolik peněz taková renovace karoserie vyjde? Když popíšu současný stav: shnilý kompletně levý bok (možná trochu přeháním, ale ne moc) od předního sloupku až po zadní blatník, vzadu vlevo utržená kastle od rámu, celý zadek tedy taky nic moc, pravý bok je mnohem lepší. Byla by to dost modelářská práce. Asi něco práce na zadních dveřích - možná spíš na výměnu, do pravých zadních teče kolem skla, takže vevnitř to taky nebude nic moc (radši jsem se nekoukal). No a určitě by se našla i další místa, kde bude problém (podlahy apod.).

Land Rover Discovery 2 Td5
- posmurny
Fotky přidány - snad řeknou víc 

A fůůůůj
To ti nezávidím, to se musí hýbat celé...
Spíš bych se snažil sehnat jetou kastli, občas tu byly inzeráty, samozřejmě neseženeš Cumelku....

To ti nezávidím, to se musí hýbat celé...
Spíš bych se snažil sehnat jetou kastli, občas tu byly inzeráty, samozřejmě neseženeš Cumelku....
Discovery je životní styl.
Pod tím zámkem dveří to bude asi problém všech jedniček.Mám jí 1998 a stav skoro stejný
Je.
Ale jsou to i roky.
Nicméně se to týká skoro všech, více méně. Kromě třídvéřáků
Ale jsou to i roky.
Nicméně se to týká skoro všech, více méně. Kromě třídvéřáků

Discovery je životní styl.
- posmurny
Je pravda, že v kastli vrže jako v pendlovkách. A zadek je utržený od rámu (je vidět na horní fotce).
Samozřejmě že uvažuju i o dobré kastli odněkud z teplého jihu, kde se nesolí
Snad se zadaří. Pokud byste někdo měl nějaký tip nebo měl cestu na jih, dejte vědět.
Samozřejmě že uvažuju i o dobré kastli odněkud z teplého jihu, kde se nesolí