K

MOPADŽI píše:Teda Karle, ten pluzik, je fakt krasnej. Proste nadhera !
Karle, bych tady po Ústí potreboval prohrnout cestičky na chodnicich, abych se dostal ven na karce. Lidi i město, na to se...
Neprijel by jsi ?
Lena by mě na Novy rok vyvezla.![]()
![]()
Však to já tě jenom tak pošťuchujuSláma Karel píše:No pokud vím, tak až do minulého týdne moc léta nebylo. Hezky začíná být až teď. A září a říjen bude na cabrio úplně ideální.![]()
Jo a pluh je tam asi tak za 10min. A střecha tak asi dalších 20min.
Takže žádný trauma.
K
No ale prokecl sis to sámSláma Karel píše:Takže odhaleno.masar píše:
Já bych řekl, že je to toto![]()
: http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 20#p153120" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak z toho závoďáka tam není vůbec nic. Ten stále stojí v hale.
K
Bylapsmrz píše:Pěkny, co zahradka? nebyla by na prodej?
Petr
Pražce jsou Lasulky. Já tu jenom hlídám psy. A kabely "čím víc barev tím víc offroadeliott píše:Moc pěknej, chtělo by to zamaskovat ty barevný kabely od navijáku, působí rušivěKarle, kde jsi sehnal pražce?
Záleží na tom jestli na pluhu nebo na cabriu? Pluh má 255/100 R16 (asi tak 37 v palcích) a cabrio má 35x12,5x15libar píše:jaký je na tom rozměr gum?
Však tam je vyfocený i v té kombinaci, a i je to tak připravené, až začne sněžit, tak je tam pluh za deset minut.MadTom píše:Moc pěkné, kdzž jsem začal číst o přestabě z rolbíka na kabrio, tak jsem se těšil na kabrio se sněžným pluhem a ono nic. Už jsem se chtěl začít ptát, jakýho máš meteorologa.
Ty kola na tum pluhu byla uplne famozni, miluju uzky a vysoky kola, a ze teda 255 zrovna uzky nejsouSláma Karel píše:Pluh má 255/100 R16 (asi tak 37 v palcích)libar píše:jaký je na tom rozměr gum?
K