rámus po vypnutí klíčku
Moderátor: Miky_CZ
rámus po vypnutí klíčku
tak se mi stalo dnes už podruhé po cca 3 týdnech, že jsem zaparkoval, vytáhl klíček a zpod auta rámus, jako když se něco dře, bohužel nevím,kde přesně, spíše vpředu, docela jsem se vyleknul, pomohlo až zasunout klíček a znovu nastartovat. Pak zase zbytek dne vše O.K. Napadl mě motorek na ruční brzdu, ale ani si nevzpomenu, jestli jsem ji zapínal... Nesetkal jste se někdo s tímto?
díky...
díky...
Disco III - pravá pohoda
- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Re: rámus po vypnutí klíčku
D3 je prostě živá bytost. Když přijdu k autu a odemknu ho, tak nějak tichounce kníká, funí a sténá, dokud ho zase nezamknu.
Bud rad, ze nemas dvojku, ta nekde prdi jest 2 minuty po zamknuti auta 

Mě zase dvojka neustále nepravidelně přifukuje měchy, ale jenom když mám připojenou baterku na nabíječku. Jinak je v klidu a měchy se ani nedofukují a neutíkají ani za 14 dní parkování.
Pozoruju to už přes 2 roky a zatím mi to ještě nikdo nevysvětlil

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
Jo to same dela asi i me.. Me stala 3 tydny v zime a ani se nehla, takze mechy jsou OKpablo.gs píše:Mě zase dvojka neustále nepravidelně přifukuje měchy, ale jenom když mám připojenou baterku na nabíječku. Jinak je v klidu a měchy se ani nedofukují a neutíkají ani za 14 dní parkování.

- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to D3 dela - mam 2 tipy: EGR ventily, ktere projedou jeden a druhej doraz a pak jeste zadni uzaverka, ktera po zapnuti klicku dela to samy. Jeste jsem se nedostal k tomu, abych nechal nekoho zapinat klicek a zkoumal odkud to skripani jde... 

Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
myslíte, že bych měl čas nechat ty EGR ventily radši zaslepit,dokud jsou ještě funkční?Frana píše:Taky mi to D3 dela - mam 2 tipy: EGR ventily, ktere projedou jeden a druhej doraz a pak jeste zadni uzaverka, ktera po zapnuti klicku dela to samy. Jeste jsem se nedostal k tomu, abych nechal nekoho zapinat klicek a zkoumal odkud to skripani jde...
Disco III - pravá pohoda
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Tezko rict... 

Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
-
tipuju parkovací brzdu,me to taky obcas dělá, zacínají asi být vytahaný lanka
-
- tel.: 777876995
- Kontaktovat uživatele:
Na to je jediný lék. Pokud je to RB, tak shodit zadní kola, seřídit RB a pokud je ještě modul v pořádku, přestane to. Na EGRy bych to netipoval, ty nedělejají tak velký rámus. Ono po klíčku se tam ozývá takové jakoby popískávání, ale to dělá čerpadlo, občas je to hlasitější. Zkus někoho chytnout za límec, ať Ti otáčí klíčkem a poslouchej odkud to jde, jinak tady můžeme tipovat donekonečna.
Zdar Tom
Zdar Tom
Hlavně že jsme všichni v pořádku.....
Děkuju, je to fakt moc hlasitý, ale bohužel ne pokaždé, hrál jsem si s parkovačkou vypnout-zapnout, a samozřejmě nic, překvapí mě to někde cestou...každopádně o víkendu se na ni podívám.
Disco III - pravá pohoda