*** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha ***
Moderátor: Miky_CZ
Re: *** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha
No každopádně Milovice jsou podle mě o dost drsnější než Bělá, zase by to bylo něco novýho, že jo..
Já jsem taky pro sejít se v 6 někde na místě. Co na to Paparuru?? A další? Přidáte se? Carlos, Roman, Bigi, Vak, Tonny, Jirka atd..?

Tomáš
dneska mam bohužel nočníBebop píše:No každopádně Milovice jsou podle mě o dost drsnější než Bělá, zase by to bylo něco novýho, že jo..Já jsem taky pro sejít se v 6 někde na místě. Co na to Paparuru?? A další? Přidáte se? Carlos, Roman, Bigi, Vak, Tonny, Jirka atd..?

Def 110 ???, RR 3,6 TDV8, EX D2 TD5, EX Def 90 300TDi, EX Disco 300TDi
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
https://nove.landroverforum.cz/forum/vi ... hp?t=29054
Bohužel jsem v práci , tak příště.Bebop píše:No každopádně Milovice jsou podle mě o dost drsnější než Bělá, zase by to bylo něco novýho, že jo..Já jsem taky pro sejít se v 6 někde na místě. Co na to Paparuru?? A další? Přidáte se? Carlos, Roman, Bigi, Vak, Tonny, Jirka atd..?
- Bigi
- tel.: 724646635
- auto: Defík, D 1
co středa, Milovice, v šest tam???
je to sice dál, zato horší cesta 

já ve středu nemůžu..
Zítřek je asi lepší.. Je bych klidně do Milovic, jestli kluci souhlasej. Otázka je, kde si dát sraz, abychom se lehce našli.. TAKŽE KDE SE SEJDEM???

Tomáš
Ja se klidne svezu s tebou z Prahy. Bydlim po ceste ve Strasnicich..
Tak jo, navrhuju sraz v 18:00 na Benzince PAP OIL na kraji Milovic ve směru od Lysé nad Labem.. Co vy na to?? Jen doufám, že Paparuru opravdu pojede, já se tam vůbec neorientuju..
Pro změnu..

Tomáš
Za mne souhlas, pokud mi do toho nic nevleze jsem tamBebop píše:Tak jo, navrhuju sraz v 18:00 na Benzince PAP OIL na kraji Milovic ve směru od Lysé nad Labem.. Co vy na to?? Jen doufám, že Paparuru opravdu pojede, já se tam vůbec neorientuju..Pro změnu..

Já jsem auto předal Eliottovi a stejně jsem zítra taky v práciBebop píše:No každopádně Milovice jsou podle mě o dost drsnější než Bělá, zase by to bylo něco novýho, že jo..Já jsem taky pro sejít se v 6 někde na místě. Co na to Paparuru?? A další? Přidáte se? Carlos, Roman, Bigi, Vak, Tonny, Jirka atd..?

paparuru píše:Za mne souhlas, pokud mi do toho nic nevleze jsem tamBebop píše:Tak jo, navrhuju sraz v 18:00 na Benzince PAP OIL na kraji Milovic ve směru od Lysé nad Labem.. Co vy na to?? Jen doufám, že Paparuru opravdu pojede, já se tam vůbec neorientuju..Pro změnu..
No kdyby ti do toho něco vlezlo, nebo mělo vlízt, tak dej radši dopředu vědět a třeba bychom jeli do tý Bělý.. Já ty Milovice a kór po tmě určitě sám neprojedu..
Tomáš
Tak bohužel změna.. nemůžu s vámi večer jet, manželce není dobře a musím jet domu hlídat malýho.. Mrzí mě to, ale doufám, že si to užijete, s Pavlem je zábava zaručena 

Tomáš
Ok, to jsme zatim 2. Co Ramjah? Prijedes?
Neboj, i ve dvou to bude zábava, minule když jsem tam s Pavlem a Jirkou byl, tak to bylo docela výživný.. Nic jsem neutrhnul, to ne, ale některý místa byly na mě docela dost
Ale moc hezký poježdění..

Tomáš
nemate nekdo kontakat na Paparurua? Ten tel. v popisku nebere...
mám stejnej.. občas nebere, 774 882 888, napiš mu smsku
Tomáš
- ramjah
- auto: na čas zas nic..:(
tak jak ste dopadli?
taky mě to zajímá.. když už jsem nejel, tak alespoň nějaký info dejte 

Tomáš
Fotky bohuzel nejsou, protoze jsem diky stau na obou dalnicich z Prahy dorazil az v 7, takze se jenom jezdilo. Jirka je trochu magor
, hned jak jsme prijeli, tak vlitnul bez brzdeny do nejaky strasny diry, kam jsem potom poooommmmaaallliccckkkkuuuu zajel i ja
. Je fakt, ze oproti Bely to bylo o dost drsnejsi. Rany do podvozku nebyly vyjimkou. Dokonce i na bricho jsem to posadil
. No ale zase jsem si posunul hranice toho, co ten traktor projede...
OT: v Praze na Harfe maj horkou wapku i s nejakym saponatem za 60,-/10min a jsou v poho i se zaprasenym autem. Jenom ten zvedak maj pneumatickej do 1,7t, takze bez nej.

OT: v Praze na Harfe maj horkou wapku i s nejakym saponatem za 60,-/10min a jsou v poho i se zaprasenym autem. Jenom ten zvedak maj pneumatickej do 1,7t, takze bez nej.
Jirkou myslíš Paparura - Pavla ?? nebo jel ještě někdo s váma?? Protože na Pavla to sedí výborně 

Tomáš
eee, sry. Myslim Pavla
Rikal, ze to tam ma projety na quadbike a bylo to videt. I odjezd byl stylovej, pres nejakou skalku u novy vystavby v Milovicich, kdyz na ceste byly betonovy kvadry, aby tam nikdo nejezdil:)