Výměna světel za faceliftový model u Dicsovery 2
Moderátor: Miky_CZ
Výměna světel za faceliftový model u Dicsovery 2
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s výměnou předních světel u staršího Discovery 2 za ta z faceliftového modelu? Mám to teď rozebrané a kromě menšího zásahu do plechařiny je úplně jiná elektrika a naklápění světel. Místo 3-konektorů jich tam je 9 atd. Budu vděčný za každou zkušenost, návod, radu, fotku, rozkres... však víte. Díky Jirka
Re: Výměna světel za faceliftový model u Dicsovery 2
Ahoj, sám zkušenost nemám, ale pokud vím, má to tak Acon. On se určitě brzy ozve nebo mu tvůj dotaz zkus zaslat do SZ 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
niekde tu je o tom vlákno. Nebol som 1. a mne to robil eliott. Nedával som naklápacie svetlá, lebo mám zadok na vzduchu a tým pádom je naklápanie zbytočná investícia.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuješ třeba tohle http://www.ebay.co.uk/itm/LANDROVER-DIS ... 3f0dc09aca" onclick="window.open(this.href);return false; nebo zavolat Karlovi Slámovi jestli nemá... Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Konektory sú fajn, no robí sa to bez nich. Potrebuješ svetlá + plastové lišty pod svetlami. Nemám doma auto a nejaký čas ešte nebudem mať, nafotil by som to. Ak je človek priemerne zručný, zvládne to. Káble sa napichnú priamo do svetla a utesnia silikónom. Konektory sa ofiko nedajú kúpiť, jedine odcvaknúť z nejakej búračky.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Re: Výměna světel za faceliftový model u Dicsovery 2_hotovo
Diky vsem za rady. Svetla i s listama jsem mel od predchoziho majitele, ktery se na to chystal... Podarilo se mi i to naklapeni (v zadu mam dana pera) a relatko na potkavacky pri dalkovych. Sam bych tak zrucny nebyl, ale mam sikovny kamarady
Takze ted uz je hotovo, o vikendu konecne vyjedu na prvni vyjizdku po GO motoru a zadniho dif.... Jirka

-
- tel.: 602129312
- auto: Discavery 2
Nazder.Dnes jsem si precet tvuj prispevek,sice pozde-jinak bych prispel radou. Jak jsi vyresil vymeny zarovek?
Dik lapkyn
Dik lapkyn