ale bude, urcite nema ceny nahradnych dielov na urovni toyoty.majkro píše:A kde ne? U Passata to nebude jine...
ad tema: pozeral si aj BMW 3ky? nejaky diesel by sa ti do ceny vosiel, vela to nezerie a ani vela servisu tomu netreba...
Moderátor: Miky_CZ
ale bude, urcite nema ceny nahradnych dielov na urovni toyoty.majkro píše:A kde ne? U Passata to nebude jine...
Koukal, zatim mi 3 rada vychazi v pozadavcich nejlepe.. jen v CR neni nikde zadnej zajimavej automat s maskou po 2006. Ani tomu X-typu bych se nebranil, je to podobne velky a podobne pohodlny to asi bude tez. Nepotrebuju nikde litat jako prase, ale chci aby se tim dalo pohodlne cestovat na dalky..visby píše:ale bude, urcite nema ceny nahradnych dielov na urovni toyoty.majkro píše:A kde ne? U Passata to nebude jine...
ad tema: pozeral si aj BMW 3ky? nejaky diesel by sa ti do ceny vosiel, vela to nezerie a ani vela servisu tomu netreba...
Taky jsem pokukoval po A4. Ale nenasel jsem nic co by nemelo kvedlacku misto radici paky a kuzi.MadTom píše:Jenom jedna poznámka - kamarád mi před rokem nabízel jeho krásné vymazlené (a to doslova) Audi, že s ním nemůže jezdit, protože v něm má LPG a na fůře míst má jedinou možnost zaparkovat v podzemních garážích a oni ho tam nepustí. A živit to v benzínu se mu doopravdy nechtělo.
Cau, kamos bude prodavat A4, trilitr nafta, quatro, automat. Kdyby te to oslovovalo tam mi pisni SZ nebo zavolej.majkro píše:Taky jsem pokukoval po A4. Ale nenasel jsem nic co by nemelo kvedlacku misto radici paky a kuzi.MadTom píše:Jenom jedna poznámka - kamarád mi před rokem nabízel jeho krásné vymazlené (a to doslova) Audi, že s ním nemůže jezdit, protože v něm má LPG a na fůře míst má jedinou možnost zaparkovat v podzemních garážích a oni ho tam nepustí. A živit to v benzínu se mu doopravdy nechtělo.
Cau, kamos bude prodavat A4, trilitr nafta, quatro, automat. Kdyby te to oslovovalo tam mi pisni SZ nebo zavolej.majkro píše:Taky jsem pokukoval po A4. Ale nenasel jsem nic co by nemelo kvedlacku misto radici paky a kuzi.MadTom píše:Jenom jedna poznámka - kamarád mi před rokem nabízel jeho krásné vymazlené (a to doslova) Audi, že s ním nemůže jezdit, protože v něm má LPG a na fůře míst má jedinou možnost zaparkovat v podzemních garážích a oni ho tam nepustí. A živit to v benzínu se mu doopravdy nechtělo.
Miloš II píše:J.....je to praktické)))))MIlošII
Acon píše:ak nákup skĺzne do praktického uvažovania, tak niečo od Das Auto je naozaj najekonomickejšia volba. BMW je rozhodne tiež dobrá volba. Sú to držiaky, ktoré veľmi nepotrebujú servis. Pred rokom som tiež niečo hladal pre manželku aj pre rodinu aby sme sa nemuseli stál epresúvať na Disco a tak som do vyhladávača zadal len 5 hlavných kritérií. Diesel, automat, nad 100HP, kombi a ročník od. Vyplulo to samozrejme všetky možné značky a keďže som si povedal, že budem uvažovať čiste prakticky, kúpil som C5. Bola veľká, pohodlná v plnej výbave a keď sa nad tým zamyslím, naozaj som tomu autu za 3/4roka nemohol vytknúť ani ťuk. Ale ako Majkro povedal. Keď som z neho vystúpil, radšej som sa neobzrel. To auto mi nič nehovorilo napriek tomu, že všetkým mojim známym sa páčilo. Išlo z domu.
Mnoho ľudí sa dokáže na auto pozerať ako na účelovú vec od ktorej sa okrem presunu z A do B za málo peňazí nič neočakáva. Ale každý z nás má v živote oblasť, kde neuvažuje prakticky. Ja to mám v autách a domácom hifi. Niekto si potrpí na značkovú chladničku s výrobníkom zmrzliny za 100 000, niekto na foťák za X , niekto na oblečenie.... Vnútiť komukoľvek v daných oblastiach praktickú myseľ je chyba. Ak sa to podarí, ten niekto si kúpi niečo s čím bude bojovať až kým sa toho zasa nezbaví.
Automat je super do doby,než se pose...( pokazíMiloš II píše:Jako správný Land Roverista co má D2 manual........sem si samozřejmě pořídíl zase Land Rovera D2 ale v automatu....je to praktické)))))MIlošII
Nazdar Majkro.majkro píše:Zdarek, doslo na to, ze brzy zacnu hodne cestovat po CR a SK, bude to vetsinou z pracovnich duvodu, ale vydelek neni zatim 100% zarucenej.. Proc mluvim o tom vydelku je jasne, bude se tim ridit vyber noveho povozu.
Moje pozadavky jsou snadne, potrebuju s tim litat po dalnici nahoru dolu, pohodlne a rychleji nez 90km/h. Pro auto by tedy nemel byt problem jet 170, bez zvysene spotreby a hlavne hluku. Spotreba by mela byt do 10 litru a nejlepe benzinu/plynu, kdyz bude neco pekneho v nafte, tak privru oci. Prevodovka nejlepe automaticka. Auto nesmi byt z koncernu Das Auto. Rad bych 4x4, ale to je asi dost nerealne. Nemusi to byt nutne brichoplaz, ale zase lepsi peknej brichoplaz, nez nejakej X-Traktor. Ceny nahradnich dilu zatim moc neresim, ale mely by se drzet v rozumnych mezich.
Cena do 200 000,-
Auta, ktera se mi libi jsou napriklad tato:
Jaguar X-Type (malej, ale peknej)
Jaguar S-Type
Subaru Outback
Mozna neco od MB nebo BMW, ale tam se moc nevyznam a neposoudim, zda to ma cenu.
Za jakekoliv navrhy dekuju
Zdarek, Audi mi nevadi, ale A8 se vymyka asi vsemu co jsem napsal v pozadavcich, krome komfortu. Tu spotrebu verim ze ma, ale na 50kmluque píše: Nazdar Majkro.
Ak by si AUDI neklasifikoval ako DAS Auto, tak synátor bude predávať parádnu A8čku, 4x4, 3,3 lit., automat, v koži a milón ďalších doplkov a vymožeností, ktoré výrobca dodáva do auta. Spotreba je na dialnici pri 160km/h okolo 8,5lit. Na cene by ste sa určite tiež dohodli. Ak by si chcel vedieť niečo viac, tak napíš SZ. Viď pár foto (aj keď by sa to nemalo uverejňovať na tomto fóre, viem je to kacírstvo).
Maj sa Luque.
Duch píše:já bych si dovolil přidat na seznam saab...
Co to je za rocnik? Popravde me se to libi az tak od roku 2005,2006. To pred tim je osklivejsi nez fabiefidzi píše:BMW 530d e39. Ještě poctivé BMW, do novější E60 bych nešel. Všude jich je mrak, na BMW klubu není problém sehnat jakýkoliv díl.