je moc krásný. Určitě je to velká raritka. A určitě bych do toho necpal V8. To je lepší si koupit rovnou V8.
K

VM motory boli pôvodne určené na priemyselné účely (lode, čerpadlá, kompresory, stavebné stroje..) boli stavebnicového typu a pridávaním rovnakých valcov sa menil objem a výkon. Napr tento 3,6 je tiež možno odvodený z 2,4 len pridaním 2 valcov sa zvýšil objem.Ale to len teoretizujem. RR bol myslím prvé auto do ktorého sa VM montoval. Dovtedy len priemysel. Pokial si dobre pamätám marketingovú masírku ešte keď som robil v IVECO, tak VM sa pred pár rokmi dostal pod IVECO, resp. Fiat a jeho divíziu IVECO čo je primárne výrobca motorov pre priemysel. Vlastne tým len zrovnal so zemou jednu konkurenciu.tomáš štěpnička píše:mě by spíš zajímalo do čeho byl tento motor určen původně....zda to bylo do nějakého menšího nákladního auta či do čeho
Nevím jestli to mělo stejný výkon, ale podobný motor jsem před zhruba dvaceti lety viděl v ROVRU 3500 a zvuk to mělo jako starý autobus RTO.tomáš štěpnička píše:mě by spíš zajímalo do čeho byl tento motor určen původně....zda to bylo do nějakého menšího nákladního auta či do čeho
K tomu asi opravdu není co dodat, snad jen Zetor 25Acon píše:povedzme si úprimne, ktorý dieselový motor zo 70" r. vyvíjaný v 60" mal lepší zvuk?
Tak nakonec možná budeš potkávat tohohle krasavcetomáš štěpnička píše:bylo by fain vídat v berouně další RRC