Detska autosedacka,problem

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
brudr

Detska autosedacka,problem

#1 Příspěvek od brudr » 19 zář 2011 21:13

Koupily jsme autosedacku pro deti od 9kg a nejak me tam moc nesedi.Diky hodne vylezlimu podbehu zadniho kola je vic ke stredu lavice a po ukotveni bezpecnostnim pasem je hodne volna.Trosku jsem ji vypodlozil(viz foto) a je to to o neco lepsi,ale nevim jestly to bude bezpecny.Jiny sedacky maji podobnou,nebo jeste sirsi tu zakladnu.Taknevim co s tim :roll:
Přílohy
Sedacka.jpg
(81.62 KiB) Staženo 137 x
tel:604422529
p.bocek@email.cz

marek sk,lm
tel.: +421908162506
auto: discovery 1 300tdi

Re: Detska autosedacka,problem

#2 Příspěvek od marek sk,lm » 19 zář 2011 21:34

No my mame v aute sedacky 2 :lol: ,rovnaky problem.
Zapni pas do samice o sedadlo dalej a trocha sa to zlepsi...Ja davam ,hlavne na polnackach a v terene este pas s aretacnym rebrickom (ako dole v odkaze) okolo sedacky a hlavovej opierky sedadla, a drzi jak prikovana :wink:
Taky isty mozes dat aj na spodok a popruh prevliect cez medzeru (kade iidu tie samice na zapinanie), alebo poinprovizuj.
Zabit si decko :Sorry: to nie.
Inak nechapem, ze sa tie sedaky predavaju a TRVDI SA, ze su bezpecne ?!!!? Ved je to cista vrazda.Ked zarezem ostrejsiu zatacku, alebo prudko zabrzdim, tak si decko okamzite rozbije hlavu o bocne sklo :? Je to totalne nedomyslene!!!! Hlavne ze to ma 500 certifikaty a vela ludi zije s "papierovaciek" :chuckle , nasrat! Sorry, uniklo mi...

Vela zdaru, a aby sme nikdy nemuseli testovat bezpecnost! :yes

http://www.karabiny.sk/sk/index.php?akc ... a%60%20ASC" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drevotuning.sk,www.retrowood.sk
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky

brudr

Re: Detska autosedacka,problem

#3 Příspěvek od brudr » 19 zář 2011 21:46

Dik moc,nad necim takovym jsem taky premyslel.
A jeste je tam u tech sedacek napsany ze jsou univerzalni do vsech tipu vozu :lol:
tel:604422529
p.bocek@email.cz

Odpovědět