Ahoj potřeboval bych půjčit popřípadě koupit část tažného zařízení. Hodilo by se mi na víkend 13.až 16.října 2011. Jde o nasazovací koncovku tažného na Discovery II r.v.2003, ta moje na obrázku má poškozený zámek pojistky a vzhledem k tomu, že budu převážet koně nemůžu nic riskovat.
Nemáte někdo tento díl navíc k prodeji, nebo by jste ho mohli tento víkend postrádat k zapůjčení??? Jsem z Prahy 6, ale můžu ho vyzvednout při cestě do Hradce Králové a dál směrem na Náchod.
Zapůjčení, popřípadě koupě tažného zařízení?
Moderátor: Miky_CZ
Zapůjčení, popřípadě koupě tažného zařízení?
- Přílohy
-
- IMG_2987.JPG (189 KiB) Zobrazeno 2430 x
-
- IMG_2988.JPG (152.19 KiB) Zobrazeno 2430 x
-
- IMG_2990.JPG (82.25 KiB) Zobrazeno 2430 x
Disco mi zachránilo život
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapůjčení, popřípadě koupě tažného zařízení?
a nechces tam dat celej jinej zaves, tohle je dost exot. normalni zaves z DII by na to sel pridelat.
H.
H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
Re: Zapůjčení, popřípadě koupě tažného zařízení?
No on tohle je "originál" takhle v té době strojili auta na lince. Vzhledem k tomu, že to tažný potřebuji poprvé za ty roky co auto mám, tak bych to raději celé demontoval, než do toho nějak výrazněji investoval. Vlastně tam tažné zůstalo jen kvůli tomu,že to dobře kryje nádrž. Ale teď to potřebuji jen na jeden víkend. Když to nepořeším, raději si půjčím celé auto s jiným závěsem 

Disco mi zachránilo život