Máte někdo zkušenosti? Rád bych sehnal aktuální CD, nebo alespoň poslední aktualizaci.
Mám sice Tom Tom v telefonu, ale když už navi v Range mám, rád bych jí používal.
Díky, Mirek
mgrover@volny.cz
608233388
To tak úplně nechápu? Firemní navigace v RR je prostě integrovaný velký displej, a to má dneska každé druhé auto. Kdybys měl na skle nalepeného TomToma, to by samozřejmě byla jiná, ale tady těm obavám nějak nerozumím.Mirek 1234.cz píše:Blbý je, že to auto nesmíš nechat chvilinku na ulici... k vůli zlodějům navi...
Tak nech Range Rover s navigací přes noc v Praze na sídlišti..., nebo 1/2 dne kolem VancluOC píše:To tak úplně nechápu? Firemní navigace v RR je prostě integrovaný velký displej, a to má dneska každé druhé auto. Kdybys měl na skle nalepeného TomToma, to by samozřejmě byla jiná, ale tady těm obavám nějak nerozumím.Mirek 1234.cz píše:Blbý je, že to auto nesmíš nechat chvilinku na ulici... k vůli zlodějům navi...
Nebo mi něco ušlo, a speciálně P38 s navigací se nějak extra moc kradou?
Už se to tu tuším řešilo, do auta ti půjdou navigační CD (DVD bohužel ne) určená pro navigace VDO Dayton a mapami od společnosti navteq. Možná ne všechny, ale je tu velká šance. Čili můžeš použít mapy určené pro navigace Land Rover, BMW, Opel, Renault, Rover a další.jarmik píše: je možný do navigace zabudovaný v RR r.v.99 4,6 nechat přepálit CD a používat![]()
Já jsem z Vysočiny a od tebe 230 km dalekojarmik píše:coroner díky za info ale přesto si myslím jestli by to šlo,že by jsem se radši ukázal a zkusil to spustit s tebou ( ani nevím jak se to ovládá nemám k tomu nic ) jen při zapnutí mě to tam napíše ALPINE ukáže to tam nějaký barevný kolečka a chce to CD
můžeš mě napsat odkud jsi a poslat mob
když by to nebylo moc daleko od Rakovníka tak bych se ukázal ještě jednou díkyyy jarmik