RR O 38 4,6HSE Dotahovací momenty hlavy.
Re: RR O 38 4,6HSE Dotahovací momenty hlavy.
opět po čase sem se dostal k autu,takže opískoval přední nápravu natřel odrezovačem,vyměnil spodní kulák bo sem se málem po....ral než se mi ho tam podražilo dát a smontoval ARB dif. tod vše .SWED
Zpráva dne.: A přece se točí,na třetí otočení začal chrchlat,ale po chvíli předl jak koťátko.Jinak jsem jaksi pozapoměl namontovat výfuky.
Holt trochu rachot,ale ten zvuk,škoda,že se nedá jezdit bez nich
.Šťastný SWED de
.

tak hlavne at ti to vrci co nejdele 

Tak Gintr už dojezdil,bo nastartování nefungovalo pérování,takže co stím.Dojet k elittovi no nechtělo se mi moc inu 250km na dorazech byla porce.Jelo se to cirka od 10 večer do 5.30 ráno opravdu vzrušující zážitek.Po prozkoumání prostě nekomunikuje jednotka EAS s autem
.A tak čekám na bližší zprávy ze sanatoria Eliott.

tak to fakt naser....hlavne at to odstranite a RR zase dal frci 

Tak jsem si HO včera dovezl z ozdravovny,jojo ten slastný pocit pohodly uhmmm,slast,jinak nový dojem úplný ekowágen,237km od jihu na sever republiky s průměrem 14,6 l/100km s "novým" motorem v záběhu,pevně doufám až si sedne tak se dostanu na hranici 13l.SWED
No koukam ses do toho pekne pustil, zacnes uvarenejma hlavickama a za par tydnu uz to skladas do novyho bloku.
Tak at jezdi....

JoJo jezdí pěkně a ještě lí zapadá do bláta
Foto pozdějí.SWED

Tak jsem dojezdil bo sem opět zapadl a fest
.jedu tak po výsypce a ejhle příkop, cirka 5m široký a 1m hluboký nu což přejedu ho,a ejhle skončil jsem zapíchl celou kapotou v blátivé sračce ,auto vypadalo jak potápějící se loď
taky kus pod vodou a prdel ve vzduchu.A následky :Baterka kaput.
jeden silenoid na ovládání uzávěrek kaput.
čidlo tlaku oleje kaput (propouští olej)
"o"kroužky na difu kaput(voda..)
ložisko na pravém předním kole kaput.
plus pár drobností jako bláto úplně všude,třeba v parabolách lamp....... . Tak to je vše děti ,vykoupat pomodlit a spát,jinak se vám to stane taky
. Swed

jeden silenoid na ovládání uzávěrek kaput.
čidlo tlaku oleje kaput (propouští olej)
"o"kroužky na difu kaput(voda..)
ložisko na pravém předním kole kaput.
plus pár drobností jako bláto úplně všude,třeba v parabolách lamp....... . Tak to je vše děti ,vykoupat pomodlit a spát,jinak se vám to stane taky

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš foto ? 

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
Tak to auto mě začíná fakt srát
,jen co jsem začal řešit výše popsané neduhy,vychcalo se mi na nohy,pardon za slovník,ale už mi končí nervy.Sudnu si do auta,nastaruji a ejhle ruplo topení.Tak babo raď co s tím,je mi jasný,že vyměnit.Takže sundat palubovku.....,ale jak,soutam airbagi...,prostě co stím? Děkuji za rady bo sem z rozumem v koncích,pokud to takhle půjde dál tak z původního auta moc nezbude bo bude celé nové.SWED.

- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Zhruba 10 min. před odpojením airbagů odpoj baterku a bude to ok. radiátor je zasunutý od spolujezdce, možná by se to povedlo bez sundání palubky. Starší radiátor bych asi našel, ale spíš bych doporučil nový, aby jsi to nedělal za chvíli znova...
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
Děkuji za radu.tak kolik si mám připravit
.A jinak na tu rusandu zatím nic.A dále bavili jsme se o zavařeném MG 42,současná cena je lechce přes 6000kč pokud by byl zájem není problém domluvit.....,SWED.

- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Tak se posaď, samotný radiátor se nedodává, jen celé topení, a to stojí skoro 30
. Takže asi přece jen to použité, co?

No ještě,že sedím
,to se soudruzi asi pos..li.bo se mi podařilo najít druhovýrobu +-4000kč.Děkuji za brzkou odpověď.Dám vědět až jej vyndám.S pozdravem SWED.

- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ale vůl, přehlídnul jsem jeden obrázek v microcatu, druhovýrobu umím za 2500,- byla by ve středu.
Jak dopadla výměna radiátoru?
Mám dojem, že moje auto musí mít každý neduh o kterém si tady přečtu.
Začalo mi celkem výrazně téct topení. Takže jsem dnes rozebral plasty od spolujezdce abych se k tomu dostal a pokusil se vyměnit těsnění trubek. Ale po lehkém shlédnutí mi přijde, že to možná nebude trubkami, ale radiátorem
Takže by mě jen zajímalo, jestli ses k tomu dostal nějak bokem, nebo jsi sundaval celou palubku. Protože mi přijde, že tam moc místa není, tak předpokládám, že šla ta palubka co?
Mám dojem, že moje auto musí mít každý neduh o kterém si tady přečtu.
Začalo mi celkem výrazně téct topení. Takže jsem dnes rozebral plasty od spolujezdce abych se k tomu dostal a pokusil se vyměnit těsnění trubek. Ale po lehkém shlédnutí mi přijde, že to možná nebude trubkami, ale radiátorem

Takže by mě jen zajímalo, jestli ses k tomu dostal nějak bokem, nebo jsi sundaval celou palubku. Protože mi přijde, že tam moc místa není, tak předpokládám, že šla ta palubka co?

Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
Tak abych pravdu řekl,zatím řeším přední nápravu,bo po rozebrání pravé půlky palubky,jsem se rozhodl,že topení zatím nevyndám,zkusím tam,myšleno do chladící kapaliny dodat nějaký sairait na děravý chladiče.No pak se uvidí a další alternativa je moje nejoblíbenější
.půjde ven po dobrém čí po zlém.A co se týče P 38 to auto prostě miluji bo je jako žena chvíli nedáváš pozor a si v
.Alw na druhou stranu klady předčí zápory a a bych nezapomněl není s ním nuda bo jak říkaj angličané to není rozbité to je britské. 

Tak jsem se zas po dlouhé době dostal k pacientovi a vyměnil jsem ložiska v difu,vymyl paraboly,vyměnil oil čidlo a zkusmo nastartoval a ouha někde pod autem mi funí
.No a pár drobností.

Já jsem nakonec vyměnil jen těsnění trubek vedoucích do radiátoru a je to v cajku. Už ani kapka
Takže chladič je naštěstí v pořádku (zatím). Jsem docela rád.

Takže chladič je naštěstí v pořádku (zatím). Jsem docela rád.
Range Rover P38 2,5DSE r.v.98