Moderátor: Miky_CZ
Ahoj, neděs se, to chce v klidudoubek píše:ahoj vsem prosim O par rad jak koupit disko II TD5 uz mam docela zamotanou hlavudekuji vsem c mi poradi
Jestli myslíš tuhle: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ry/8030668" onclick="window.open(this.href);return false; tak jediný co o ní vím je, že se prodává už přes rok, táta kupoval svou DII v červenci 2010 a tahle už tam byla tak 2-3měsíce (ale už nevím na kolika za to chtěl původně)doubek píše:dekuji za vase nazory a rady,na tomto foru jsem dost casto a neustale ctu ctu tak zeneco uz jsem pobral ale spis mam zamotanu palici
,co rikate na s-auto jsou tam td5 za celkem prijatelne ceny?ne osobne se zamlouva modra diskoska z roku 2000 je tam za 128000 a je z kladna co vi nani?
masar píše:Jestli myslíš tuhle: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ry/8030668" onclick="window.open(this.href);return false; tak jediný co o ní vím je, že se prodává už přes rok, táta kupoval svou DII v červenci 2010 a tahle už tam byla tak 2-3měsíce (ale už nevím na kolika za to chtěl původně)doubek píše:dekuji za vase nazory a rady,na tomto foru jsem dost casto a neustale ctu ctu tak zeneco uz jsem pobral ale spis mam zamotanu palici
,co rikate na s-auto jsou tam td5 za celkem prijatelne ceny?ne osobne se zamlouva modra diskoska z roku 2000 je tam za 128000 a je z kladna co vi nani?
což by mě docela odradilo.
...tak tohle je ideální kombinace...kastle rezne podstatně méně než DI a je podstatně mladší a motor 300, kterého se není třeba vůbec bát
mas pravdu byl jse na ni juknout je kousek ode mne je to katastrofa ,vim ze to neni td 5 ale bylo mi poradino ze ty starsi jsou taky drzaky pokud neni zrezla a odrandena ale kazdopadne vybiram pomalu a doufam ze snad vyberuSláma Karel píše:No tak za 1 to určitě není Td5. (jestli teda sháníš ještě to co je v nadpisu)
Za 2 bych chtěl vidět ten palubní počítač a navigaci, když to má vyrvané i radio. Jinak ty opravy tou šedou barvou taky nejsou nic moc.
Ale pokud nebude moc zrezlá a vymlácená, tak proč ne?
K