Po delším čtení všech témat o LR jsem si nakonec pořídil LR Discovery 300Tdi r.v.1998 v automatu. Je několik věcí, na které jsem nenašel odpověď tady na fóru, pokud budete moci poraďte.
Původní majitel loni měnil náplně mimo automat (je to známý, dá se mu věřit), tzn. vyměnit olej v automatu a nevím jak s kardanovými kříži, je nutnost doplnit tuk?
Ošetření podvozku - jaká je nutnost tohoto, jaké je doporučení. Auto asi nebude jezdit v těžkém terénu, mám ho na lesní cestu k chatě, kde normální auto sice vyjede, ale dost trpí.
U dveří řidiče po odemknutí DO musím klíčem pomoct, abych dveře otevřel, taktéž z druhé strany musím rukou potáhnout "cuplík", abych otevřel dveře. Ostatní dveře OK.
Nevíte co s tím? Jinak jsem s auta velice nadšen.
Děkuji za rady.
St.
Nové Disco 300Tdi
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: Nové Disco 300Tdi
Kardanove križe se musi mazat,je na nich takovej ondon na kterou das maznici a parkrat zapumpujes az ti okolo krizu potece vazelina tak je to ok,to same se tyka kardanu a co se dveri a zamku tyka tak sundej tapecirunk ocisti humus ze mechanizmu zamku lehce namazej a poskladej to zpatky
-
kdyz bude mit nejaky dotazi tak tady urcite najdes radu
Jaký máte názor na nástřik dutin a spodku auta, moc se o tom tady na fóru nepíše, každý to řeší nějak jinak?
-
Dutiny prahy ram a kam to proste jde pravidelne vystrikavam vyjetym olejem a spodek strikam vzdy pred zimou bodyckem