Hodiny v DI
Moderátor: Miky_CZ
Hodiny v DI
Chtěl bych se zeptat,neví někdo jak zvýšit jas u digitálních hodin v Discovery DI ? Za deního světla jsou vidět tak tak,ale za tmy nejsou vidět prakticky vůbec,podsvícvení přístrojové desky řídit nemůžu,není to ve výbavě,ale nechce se mi věřit,že je to takhle blbě udělaný,aby hodiny svítily,tak slabě,že nejsou vidět........
-
jako reknu ti vyloupnout tyhle hodiny jde jen lehkou agreaivni silou....ja je vynadval nekolikrat a pokazdy jinak....Colonel píše:Podsviceni hodin mi taky nechodi. Poradi nekdo, jak ty hodiny vyloupnout, kde zapacit? Nerad bych neco ulomil...diky.

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Mně sice hodiny svítí, ale zase mi ukazují úplně nesmyslné znaky
. Nemáte někdo návod na jednoduchou opravu nebo ještě líp někoho, kdo to za snesitelnou cenu umí? Zas dávat 100GBP za hodiny se mi zase nechce, to už se můžu podívat na hnátu a zadarmo
.

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Hodiny se mi jeste vyndat nepovedlo, ale pri hledani toho, jak vypadaj vyndany, jsem objevil nasledujici zajimavej odkaz 
http://www.twenga.co.uk/dir-Jewellery,W ... -part-6716

http://www.twenga.co.uk/dir-Jewellery,W ... -part-6716
Tak uz se mi to za pomoci rady z netu a dvou starejch kreditek povedlo vyndat
Bez nejakyho rozdelavani veci okolo. Pridavam jeste fotky vyndanych hodin, kde je videt, kde jsou ty zobacky, co to drzi.
To move the clock forward use at leat three cards - 1 on the right of the clock 1 on the left of the door locking switch and 1 at the top or bottom.Make sure you hear the click of the plastic releasing the clock and as you are doing this push the clcok from the rear of it.
(After a good few minute's I realised the clock and door locking switch come out together.)
I knew those point collecting card's would come in handy for something !
When it is out turn it upside down and you will see the rear of a small plastic twist type bulb. Turn it a little with a flat screw driver and it will drop out.

To move the clock forward use at leat three cards - 1 on the right of the clock 1 on the left of the door locking switch and 1 at the top or bottom.Make sure you hear the click of the plastic releasing the clock and as you are doing this push the clcok from the rear of it.
(After a good few minute's I realised the clock and door locking switch come out together.)
I knew those point collecting card's would come in handy for something !
When it is out turn it upside down and you will see the rear of a small plastic twist type bulb. Turn it a little with a flat screw driver and it will drop out.
- Přílohy
-
- Hodiny2.jpg (123.6 KiB) Zobrazeno 6749 x
-
- Hodiny1.jpg (132.56 KiB) Zobrazeno 6750 x
Re: Hodiny v DI
Pánové, neřešil někdo výměnu hodin (DI). mi svítí pouze několik znaků. Hodiny jsem zkusil rozebrat, vyčistit ale nepomohlo. Zkouším najít nějakou náhradu.
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
Já mám asi nějakej fenomén...ve dne v pohodě přečtu kolik je, v noci ne... 

- skritekcrx
- tel.: 777 27 35 35
- auto: RRC
mam v RRC hodiny z DI dal jsem z druhe strany 2nebo 3 diody a vidim ve dne i v noci krasne
- Mattyfu
- auto: Range Rover L322 M62
- Kontaktovat uživatele:
Já na hodiny v classicovi také moc nevidím a to mají snahu jen žhnout,ale nějak mne napadá kam jsi dal ty digitálky z disca,leda že byjsi to měl přehozené i s palubkou. Naštěstí rádio mi ukazuje čas, takže to v noci nemusím řešit.skritekcrx píše:mam v RRC hodiny z DI dal jsem z druhe strany 2nebo 3 diody a vidim ve dne i v noci krasne
Je: Range Rover L322 4,4 M62
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
- skritekcrx
Mattyfu píše:Já na hodiny v classicovi také moc nevidím a to mají snahu jen žhnout,ale nějak mne napadá kam jsi dal ty digitálky z disca,leda že byjsi to měl přehozené i s palubkou. Naštěstí rádio mi ukazuje čas, takže to v noci nemusím řešit.skritekcrx píše:mam v RRC hodiny z DI dal jsem z druhe strany 2nebo 3 diody a vidim ve dne i v noci krasne
ne vzal jsem hodiny z DI a dal je misto tech z RRC ale mas pravdu musel jsem tu pristrojovku malinko ale fakt malinko seriznout ale je to super ty rucickovy byli uplne na prd nic jsem v nich nevidel ani ve dne ani v noci a ty digy jsou super
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No ale ty jsi tam dal asi z 200tdi a ne tyhle z 300tdi. Nebo se pletu? Ty z 200tdi jsou o dost menší.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- skritekcrx
Sláma Karel píše:No ale ty jsi tam dal asi z 200tdi a ne tyhle z 300tdi. Nebo se pletu? Ty z 200tdi jsou o dost menší.
K
jo jo z 200 tak tu jsem koupil na organy

- skritekcrx
skritekcrx píše:Sláma Karel píše:No ale ty jsi tam dal asi z 200tdi a ne tyhle z 300tdi. Nebo se pletu? Ty z 200tdi jsou o dost menší.
K
jo jo z 200 tak tu jsem koupil na organyty jsou asi tak jako ty vys ale bez toho vypinace furtbliku
- MIROFF
- tel.: +421915833118
- auto: Discovery 300 Tdi
Asi to bude štandardparamount2 píše:Já mám asi nějakej fenomén...ve dne v pohodě přečtu kolik je, v noci ne...

Miro
Always Look on the Bright Side of Life...
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Stačí na konektoru za hodinami ucvakout drát co je ztlumuje při zapnutí světel a pak už svítí jasně i v noci.paramount2 píše:Já mám asi nějakej fenomén...ve dne v pohodě přečtu kolik je, v noci ne...
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.