Ochrana predneho diffu od QT (LHD vs RHD)
Moderátor: Miky_CZ
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
Ochrana predneho diffu od QT (LHD vs RHD)
Konecne som sa odhodlal riesit tuto zapeklitu vec, do oka mi padli hotove vyrobky od QT, hlavne preto ze su bolt-on a chrania cely diferak zospodu. Konkretne A1070 - zadny a A1050 - predny.
Z jedneho eshopu mi odpisali, ze A1050 mi nepojde nasadit na disco2 kvoli panhardke. popisy vyrobcu su viac nez chabe a na maily tiez moc nereaguje.
na discovery2.co.uk ho uz nahodil na predny diff, ale je to RHD auto.
otazka znie, ake rozdiely su medzi LHD a RHD disco2 v tejto casti auta? Co by mohlo vadit?
Z jedneho eshopu mi odpisali, ze A1050 mi nepojde nasadit na disco2 kvoli panhardke. popisy vyrobcu su viac nez chabe a na maily tiez moc nereaguje.
na discovery2.co.uk ho uz nahodil na predny diff, ale je to RHD auto.
otazka znie, ake rozdiely su medzi LHD a RHD disco2 v tejto casti auta? Co by mohlo vadit?
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Ochrana predneho diffu od QT (LHD vs RHD)
http://www.thed2boysclub.co.uk/forums/v ... =17&t=5711 tady by k tomu mělo něco být. Ale moc moudrej z toho nejsem, až na poznámku, že instalační manuál člověk dostane až poštou a u provedení pro D2 dopředu to není jenom na přišroubování, ale musí se i svařovat. Akorát nevím co a kde, protože ten manuál nemám. Taky jsem o tomto provedení uvažoval.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- Kontaktovat uživatele:
na zvaranie je iny typ ako A1050 (ten je povodne na defa td5), typove cislo ma A1055. tu je popisane to zvaranie.
teraz som vygooglil nejake dalsie tipy, ze ten defovsky ide nahodit na d2. tak do toho pojde, ak najdem normalny obchod...
teraz som vygooglil nejake dalsie tipy, ze ten defovsky ide nahodit na d2. tak do toho pojde, ak najdem normalny obchod...
-
Tak jsem to odhadl správně to svařování. To by se mi taky moc nelíbilo. Až namontuješ tak dej nějakou fotku s popisem.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- Kontaktovat uživatele:
dneska napisem do obchodu, ze ci to myslia vazne s postovnym a objednam to ked. potom dam vediet...
-
Já jsem spíš myslel po namontování - tj. kterej konkrétní typ a jak tam pasoval. To kde koupit, je už takovej bombónek navíc.
- visby
- Kontaktovat uživatele:
konkretny typ uz mam, A1050 dopredu a A1070 dozadu.
Ahoj visby, zrovna včera sem to studoval po UK foréch. Ten chlapík co provozuje http://www.discovery2.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false; se často potuluje na landyzone.
Včera jsem četl jeho vlákno o QT, které v podstatě říká to, co uvádí na svých stránkách - pasuje diff guard z Defendera TD5. Což potvrzuje třeba i tahle diskuze:
http://www.landyzone.co.uk/lz/f8/qt-dif ... 41447.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To se ale všechno bavíme samozřejmě o RHD.
Tady v Plymouth, kde teď bydlím do Vánoc, je v Brookwells velký LR accessories shop, kde dělají taky doplňky QT pro LHD:
http://www.brookwell.co.uk/item/401/fro ... odels-only" onclick="window.open(this.href);return false;
V popisu ale zase píšou welding required.
V sobotu, pokud to stihnu, se tam chystám projít a poptat se jak to všechno vlastně je. Sám mám zájem o přední i zadní.
Benja
Včera jsem četl jeho vlákno o QT, které v podstatě říká to, co uvádí na svých stránkách - pasuje diff guard z Defendera TD5. Což potvrzuje třeba i tahle diskuze:
http://www.landyzone.co.uk/lz/f8/qt-dif ... 41447.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To se ale všechno bavíme samozřejmě o RHD.
Tady v Plymouth, kde teď bydlím do Vánoc, je v Brookwells velký LR accessories shop, kde dělají taky doplňky QT pro LHD:
http://www.brookwell.co.uk/item/401/fro ... odels-only" onclick="window.open(this.href);return false;
V popisu ale zase píšou welding required.
V sobotu, pokud to stihnu, se tam chystám projít a poptat se jak to všechno vlastně je. Sám mám zájem o přední i zadní.
Benja
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- Kontaktovat uživatele:
presne z brookwells si pisem, povedali ze a1050 mi nesadne kvoli panhardke.Benjamin píše: V sobotu, pokud to stihnu, se tam chystám projít a poptat se jak to všechno vlastně je. Sám mám zájem o přední i zadní.
Benja
teraz som im este pisal, ci to s postou myslia vazne. ked tak by som ta zneuzil na poslanie;-)
- visby
- Kontaktovat uživatele:
maly update.
objednal som A1050, A1070 a uvidime ci to pojde nasadit. podla toho ako som pozeral na predok, tak to bude tesne. ale ako hovoria nemci: was nicht passt, wird passend gemacht!;-)
objednal som A1050, A1070 a uvidime ci to pojde nasadit. podla toho ako som pozeral na predok, tak to bude tesne. ale ako hovoria nemci: was nicht passt, wird passend gemacht!;-)
kdyztak to upravis nebo k ty naprave privaris.
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
Ostatně tohle je pravdou pro většinu dílů na LRvisby píše: was nicht passt, wird passend gemacht!;-)

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- Kontaktovat uživatele:
tak ochrany dosli, nahodit to budem moct asi az o 2-3 tyzdne. v piatok to aspon primeram, ci to dopredu sadne...
moju teoriu o sadnuti potvrdzuje aj terrafirma, co tie ochrany opajcla: http://www.terrafirma4x4.com/products_p ... 46&grp=269" onclick="window.open(this.href);return false;
moju teoriu o sadnuti potvrdzuje aj terrafirma, co tie ochrany opajcla: http://www.terrafirma4x4.com/products_p ... 46&grp=269" onclick="window.open(this.href);return false;
- visby
- Kontaktovat uživatele:
zadok sadne bolt-on bez uprav, predok potrebuje tuning (nesedia diery na obal) a podla mna sadne aj za panhardku. cize v klude;-)
Prima, díky za info
Myslíš, že bude stačit díry jenom převrtat nebo se bude i vařit apod? Vzal bys podruhy jenom zadní nebo oba?

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- visby
- Kontaktovat uživatele:
diery zvacsim aby sa dal lepsie napasovat, zvarat neplanujem...
vzal by som ich znova;-)
vzal by som ich znova;-)
Díky, příští týden si tam tedy udělám procházku

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Tak jsem se dneska hezky provětral do Brookwells, 9 mil pěšo. I když mě tam nějaký zákazník - známý pracovníka od QT - radil ať si vezmu dopředu A1055, tak nebyl dost přesvědčivý a dal jsem tedy na visbyho. Čili A1050 a A1070. V pondělí se pro ně půjdu asi projít znova. Tak doufám, že sednou...visbymu díky za rady...
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz