SAMOLEPKA- KONEČNÉ HLASOVÁNÍ
Moderátor: Miky_CZ
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Přijde mně to dokonalý...
Jen ty webový stránky by mohly být nějakým "hladkým" fontem, zejména u těch menších samolepek by ten zubatý font mohl působit divně a nečitelně. Myslím, že si nemusíme hrát na bůhvíjaké umění, samolepka by měla být čistě graficky udělaná, vyvážená, přehledná, čitelná...
Jen ty webový stránky by mohly být nějakým "hladkým" fontem, zejména u těch menších samolepek by ten zubatý font mohl působit divně a nečitelně. Myslím, že si nemusíme hrát na bůhvíjaké umění, samolepka by měla být čistě graficky udělaná, vyvážená, přehledná, čitelná...
Naposledy upravil(a) Rover dne 07 pro 2007 10:48, celkem upraveno 1 x.
Country boy...
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
To je ono
Po poradě se svým Landym oba říkáme hlasité ANO!
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam jeden dotaz, Rover pripominkoval, ze se mu nezda uplne dokonale "okousane" www.landforum.cz. Jen pro zajimavost, kdo to delate, zkuste obe verze, hladke a okousane vedle sebe pro porovnani: MOzna by bylo hezci ne okousane , ale ne uplne bile.

- Kolda.o
- Kontaktovat uživatele:
OK pokusim se udelat alternativu bez "zablaceneho" pismadiscover píše:Ja mam jeden dotaz, Rover pripominkoval, ze se mu nezda uplne dokonale "okousane" www.landforum.cz. Jen pro zajimavost, kdo to delate, zkuste obe verze, hladke a okousane vedle sebe pro porovnani: MOzna by bylo hezci ne okousane , ale ne uplne bile.![]()
![]()
LR Free 2.0 TD4 -> LR DISCO II 2.5 TD5 -> LR DISCO III 2.7 TDV6
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Medle je Bohemia dosti srozumitelná a většina lidí, s nimiž jsem komunikoval, tomu rozuměla (možná lépe než "czech", na což občas někteří reagovali "check what?"Rover píše:Já teda vše pozoruju z povzdálí, ale přijde mi, že by samolepka měla být srozumitelná i mezinárodně, když pojedu do GB a na autě budu mít třeba samolepku s Bohemia, tak si budou myslet, že se prohlašuju za bohéma a třeba jim zapěju Bohemian Rapsody líp než Freddie Mercury...

Nicméně to není zase tak zásadní...
a tento návrh podporuji

Jo, že chceme vědět, na koho mávat hodně a na koho normálněChtěli jsme říct něco víc tou samolepkou???

OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html