tak ono to normálně přes kabely nešlo až když jsme daly kostru na motor tak to teprve začlo něco dělat.DanoDEF píše: ... a to som vcera srozpraval o startovani cez kabely.
D3 - přístup ke strarteru ?
Moderátor: Miky_CZ
- Kanec
- tel.: 732323452
- auto: LR Disco 300Tdi
Re: D3 - přístup ke strarteru ?
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jo už to běhá, ale kam se poděla ta kostra to by mě zajímalo. Propojení kostry mezi motorem a zbytkem auta naprostá nula. Prostě vůbec nic.
Tak mi tam Tomáš namontil dvě jiné kostry a už to zase fachá.
To jsou závady na :Ale
, ale dobře, že to nebylo nic horšího. Nicméně nestratit se ta kostra u mě v hale, ale někde na cestě, tak jedeš domů odtahovkou
No ale Váš návod s tou baterkou byl základem k tomu, že jsme to začali všechno proměřovat. Nejdřív jsme změřili baterku. Ta měla asi 12,1V, tak jsme dali kabely od Tomova auta. To už bylo přes 14V a starter ani ťuk.
Ještě jsme jen tak zkusmo dali mínusový kabel rovnou na motor a ejhle starter se pohnul, ale nechytlo to.
Tak jsme znovu změřili a na motoru bylo 14V od Toma a na baterce stále jen 12V
No tak jsme propojili startovacím kabelem mínus na baterce a motor a ejhle naskočilo to hned.
K
Tak mi tam Tomáš namontil dvě jiné kostry a už to zase fachá.
To jsou závady na :Ale

No ale Váš návod s tou baterkou byl základem k tomu, že jsme to začali všechno proměřovat. Nejdřív jsme změřili baterku. Ta měla asi 12,1V, tak jsme dali kabely od Tomova auta. To už bylo přes 14V a starter ani ťuk.
Ještě jsme jen tak zkusmo dali mínusový kabel rovnou na motor a ejhle starter se pohnul, ale nechytlo to.
Tak jsme znovu změřili a na motoru bylo 14V od Toma a na baterce stále jen 12V

No tak jsme propojili startovacím kabelem mínus na baterce a motor a ejhle naskočilo to hned.

K

Naposledy upravil(a) Sláma Karel dne 22 lis 2011 23:38, celkem upraveno 1 x.
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
... to mi je uplne jasne. U "nas" casto starujeme tak, ze minus pol z starovacieho kabelu ide priamo na motor. Kazdopadne uz nemate zablokovany vyjazd.Kanec píše: tak ono to normálně přes kabely nešlo až když jsme daly kostru na motor tak to teprve začlo něco dělat.

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Sláma Karel
Já taky normálně dávám mínusový kabel rovnou na motor, ale bohužel u D3 to nemáš kam dát. Musíš ho celý oddeklovat a pak to stejně musíš dát na trubku od klimy. Všude jinde samé plasty a přístup není nikam.
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
... a to pockaj taka D6 uz bude mat motor z plastu.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Možná mám vysvětlení, kam se uzemnění podělo - určitě bylo měděné a už ho dal nějakej tmavočech do sběru. Karle, budeš si muset dávat víc pozor.
Příště půjdou po hliníku - takže kola a karoserie. To už ale nejspíš nepřehlédneš. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tome ono z hliníku na D III je jen přední hupna,zadní dveře a kola
.No ale jak to tady čtu,tak vlastně D III nemám
bo to jsou závady,který mě míjejí
no a teď jsem řekl hop a ještě nepřeskočil
( já bych určitě na té odtahovce skončil ....)
p.s. Aspoň ta oprava nestála peníze,akorát ten čas,než se na to přišlo ...

p.s. Aspoň ta oprava nestála peníze,akorát ten čas,než se na to přišlo ...

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Neboj Dano,nový Defík na tom bude úplně stejněDanoDEF píše:... a to pockaj taka D6 uz bude mat motor z plastu.

A pohon bude elektromotorama na solární baterie.....
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
Elektropohohu by som sa nebal. Len si budeme musiet robit prestavky na "expedicii".RudaK píše: A pohon bude elektromotorama na solární baterie.....

- Tomas K (tkala)
Pod krytem na druhou baterku je připravenej šroub na její ukostření...Sláma Karel píše:Já taky normálně dávám mínusový kabel rovnou na motor, ale bohužel u D3 to nemáš kam dát. Musíš ho celý oddeklovat a pak to stejně musíš dát na trubku od klimy. Všude jinde samé plasty a přístup není nikam.![]()
K
Tom
- Sláma Karel
No to by mi ale nepomohlo. To je na kastli a ta kostru měla normálně, ale motor neměl vůbec žádnou. KTomas K (tkala) píše:Pod krytem na druhou baterku je připravenej šroub na její ukostření...Sláma Karel píše:Já taky normálně dávám mínusový kabel rovnou na motor, ale bohužel u D3 to nemáš kam dát. Musíš ho celý oddeklovat a pak to stejně musíš dát na trubku od klimy. Všude jinde samé plasty a přístup není nikam.![]()
K
Tom

28 let praxe
28 let praxe
- Tomas K (tkala)
Sláma Karel píše:No to by mi ale nepomohlo. To je na kastli a ta kostru měla normálně, ale motor neměl vůbec žádnou. KTomas K (tkala) píše:
Pod krytem na druhou baterku je připravenej šroub na její ukostření...
Tom
Tak to by fakt nepomohlo.

Tom