Moderátor: Miky_CZ
Když někdo chtěl vytvořit obludu, vyrobil BMW X6... Evoque je přesně protipól! Vážně krása!fotosam píše:Jako studie je to nádherné - asi to nebude zrovna určeno pro masovou sériovou výrobu, ale mému oku to lahodí. Nesmí to ale člověk srovnávat s klasikou a představovat si jak se to bude chovat v těžkém terénu.
Jinak taky k tématu : http://www.autorevue.cz/range-rover-evo ... ticleStart" onclick="window.open(this.href);return false;
tak tak, minule som videl evoque na ceste a je to stale range rover ziadne freecko;-)RudaK píše:Mě se Evoque líbí - vy furt s tím terénem naděláte a pak stejně nikam nejedete . A na to ,kam většina jezdí to je OK .....
Jak pise Rudavisby píše:tak tak, minule som videl evoque na ceste a je to stale range rover ziadne freecko;-)RudaK píše:Mě se Evoque líbí - vy furt s tím terénem naděláte a pak stejně nikam nejedete . A na to ,kam většina jezdí to je OK .....
a myslim ze aspon raz zvladne aj nejaku dlhsiu expediciu;-)
Todle je už moderní auto,tak podle nejnovějších trendů máš vozit jen kreditní karty ...a na ty je tam místa dostlow píše: mne na nem dost vadil malej kufr, musel jsem davat dost veci na sedacky (ale treba vozim moc kramu)
to mas mat v mobile!;-)RudaK píše: A ještě teda nějaké záznamové zařízení na uložení zážitků ( abys je mohl ukázat přátelům ,známým a i těm ostatním )
Jsem ze staré školy a mobil mám na telefonování ... dost dobře si mobil se zrcadlovkou nedovedu představitvisby píše: to mas mat v mobile!;-)
uz som videl aj app na telefonovanie na tych novych telefonoch, takze to nie je take zle;-)RudaK píše:Jsem ze staré školy a mobil mám na telefonování ... dost dobře si mobil se zrcadlovkou nedovedu představit( i když já vlastně mám compact
)