zimne starti frilandera
Moderátor: Safraporte
zimne starti frilandera
mam frilander 1.8.i a v zime zle startuje prosim poradit dakujem
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: zimne starti frilandera
Slabá baterka, starý svíčky, starý kabely rozdělovače nebo kondenzace vlhkosti na víčku rozdělovače popř. někde jinde na elektro kabelech.
Nebo taky třeba něco úplně jinýho. To je takhle těžko říct.
Nebo taky třeba něco úplně jinýho. To je takhle těžko říct.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
vymenit filtre. Naliat nejaké aditívum do benzínu-aj proti vode...... A treba skúšat......je toho dost...
Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
Mám taky problém. Jak je vlhko a chladno, tak nestartuje. Benzín smrdí, čerpadlo se zapne, startér točí, ale nemá ani snahu chytnout. Startoval jsem čtvrt hodiny, ale bez úspěchu. Naposledy dneska. Musel jsem jet fobií
Myslíte, že to může být vlhkem v rozdělovači? Nesetkal se s tím někdo?

měl jsem podobný problém. mě to chcíplo a pak nechtělo chytit a tak se to pořád opakovalo. Na diagnostice našli špatný víčko rozdělovače a palec. Po výměně vše O.K.
Díky, v pondělí jdu do servisu. Začnou taky rozdělovačem, potom svíčky, kabely, cívka. Jinak už mě nic nenapadá. Snad ještě nějaké relé či sníčmač otáček...
Chlapi,nerobili sa tie vase Friiilandery v Boleslavi? 

LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Spíš myslím v Nošovicích
Mám problém po delší době, to se dá zkousnout
Když to nebude oprava za desítku 

Svíčky vyměněné, víčko i palec rozdělovače vyměněné, ale jak je vlhko a zima, tak prostě po dvou dnech nenastartuje. jen točí a vůbec nemá snahu. ještě nějaká rada? Kabely? Cívka? Snímač otáček motoru? 

Opraveno. Kdyby měl někdo podobný problém, zkuste hledat příčinu ve vstřikovacích tryskách. Prý byly zanesené. Zatím jsem na to použil jenom nějaké přípravky do benzínu, a pomohlo to. Nejlepší by ale bylo je vyndat a nechat vyčistit ultrazvukem. Bohužel to nikde poblíž mně nikdo nedělá