Rumunsko 21. - 31.7. foto+video
Moderátor: Miky_CZ
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rumunsko 21. - 31.7. přídá se někdo?
To je snad normální, že si bordel odvezu ne?
Bylo na to místo cestou tam, tak na to musí být místo i cestou zpátky.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
Vozejček vydržel uplně v klidu, aj když si na něj dva sedli za jízdy. Jediný problém je v tom, že neseženu dost odolné nové pláště na takovéhle disky. Proto jsem dvě z boku proříz v kamenitým terénu. Se starými ruskými gumami už je to ok, ale taky to není definitivní řešení.Rosi píše:Co vydržel vozejk čumím, ještě tak na něj dostat větší kola a bylo by to super. Mimochodem, plave toa jak s balením když je to prochcaný? co věci vevnitř?
Pokud bude přes zimu čas a finance, nakonec se asi pustím do svaření nových kyvných ramen a úchytů a zkusil bych napasovat tam nějaký ty malý kola ze 4-kolky, a to už by mělo být úplně v pohodě a definitivní. Jen musím sehnat šikovnější ruce než ty mé. Horší bude ale sehnat tlumiče - kdyby někdo věděl o tlumičích za rozumnou cenu dimenzovaných na cca 200 kg každý - nejlépe i s integrovanými péry bylo by to prima, protože nevím, jestli mi ta staré někdo ještě zrenovuje

Jinak na dálnici do 120 km/h (víc mi to nejede

Věci uvnitř v pohodě, má to rovnou dřevěnou podlahu, takže to tam stačí jen naskládat vedle sebe všechno na zem, a tím jak se to zavře potom a spadne do toho ten stan, tak se to tak nějak utěsní, že nic nelítá ani nemlátí. Pokažde když jsme to otevřeli, tak byly věci na svém místě a nikdy se nic nerozbilo. Když stan zmokne tak se nic neděje, můžeš jet celý den s mokrým a večer když ho otevřeš tak se zase vyvětrá a usuší. Schne to ale dost rychle, takže většinou než jsme ráno pobalili už byl suchý pokud nepršelo.
Jinak co ježdění s vozejkem týče, musím se přiznat, že sem na něj jak na dálnici, silnici i v terénu kašlal a jezdil jako kdybych žádný neměl. Jediné co jsem si hlídal bylo, jestli není proražená guma. Diskoška byla tak naložená, že jí bylo fuk i v terénu, který jsme jezdili, že vůbec nějaký vozík má. Často sem i na něj zapomněl a vzpomněl si až při couvání

Mám doma ještě jeden Skif, a teď tu byl jeden na prodej, přemýšlel jsem jestli se nepustím do nějakých nových přestaveb, ale není čas a asi ani není dost nadšenců, které by to s přívěsem v terénu bavilo.
- Přílohy
-
- Rumunsko_097.jpg
- (233.46 KiB) Staženo 458 x
-
- Rumunsko_095.jpg
- (248.4 KiB) Staženo 458 x
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Ale, tak nejaký ďalší nadšenci sa ešte nájdu.
Čo sa dažďa týka, no zmokli sme na Čavoji hodne, zabalili sme na mokro (inak to nešlo) a vypadá to, že sa nám zrazil ten vonkajší stan/predsieň, ostatné je v pohode. A bolo to hooodne mokré, 2 dni len v dielni otvorené, potom sme to rozbalili vonku.
Dotiahol som si ho aj na Čavoj, gumy mám síce nové, ale cestné, zatiaľ držia. Asi najväčší problém bude s tými gumami.Čo sa dažďa týka, no zmokli sme na Čavoji hodne, zabalili sme na mokro (inak to nešlo) a vypadá to, že sa nám zrazil ten vonkajší stan/predsieň, ostatné je v pohode. A bolo to hooodne mokré, 2 dni len v dielni otvorené, potom sme to rozbalili vonku.
Ahoj Jenki, doufal jsem, že se tu ukážeš
Pěkné foto
Jak moc se ti předsíň zdrcla? Jde postavit na tyče? Kdyby to bylo hodně zlý jednu bych tu určitě našel
Sám sem ji ale ještě nepostavil...
Kdy budeš liftovat vozík?
Už přemýšlím jak udělat nová ramena 
Jinak bych diskusi přesunul asi sem, ať to máme pěkně po kupě to téma:
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=200" onclick="window.open(this.href);return false;

Jak moc se ti předsíň zdrcla? Jde postavit na tyče? Kdyby to bylo hodně zlý jednu bych tu určitě našel

Kdy budeš liftovat vozík?

Jinak bych diskusi přesunul asi sem, ať to máme pěkně po kupě to téma:
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=200" onclick="window.open(this.href);return false;
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Ahoj, sedí vec, presuň to, nech sa nemotám do Rumunska
.
Ďalšie info tam.

Ďalšie info tam.

K těm tlumičům, my máme starý vozejk (asi 30 let) a ten má originál zdvojený tlumiče z Jawy ( http://www.zbozi.cz/items?q=tlumi%C4%8D ... rder=cheap" onclick="window.open(this.href);return false; ) a jeden stál asi do 500CZK. Vozejk váží 150kg a uveze 250kg (nebo 300kg?
teď si nejsem jistý).

Land Rover Discovery 2 Td5
Re: Rumunsko 21. - 31.7. foto+video
Tak konečně se nám podařilo udělat alespoň nějaký sestřih z našeho Rumunska. Je to 2x10 min a zatím pouze sestřih bez žádných efektů. Kdyby se někdo nudil a chtěl se podívat, dal jsem to na youtube 
http://www.youtube.com/watch?v=0WYXs83hQ7U" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=P1cc3pKIqhU" onclick="window.open(this.href);return false;
Benja

http://www.youtube.com/watch?v=0WYXs83hQ7U" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=P1cc3pKIqhU" onclick="window.open(this.href);return false;
Benja
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Juri Toy
- tel.: 603338599
- auto: RRC V8,79, D2 98+03
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi. Sice mám RR už od "narození" a v současnosti jsem spíš vlk samotář,tak jsem na fóru nový. Pokud budete chtít jakékoliv užitečné informace o Rumunsku,lokalitách,zajímavostech a všem co s Rumunskem souvisí, nebojte se napsat Vymýšlím rumunsko a jezdím s kámošema už přes deset let. S pozdravem Juri 

Ahoj Juri, srdečně tě tu vítámJuri Toy píše:Ahoj lidi. Sice mám RR už od "narození" a v současnosti jsem spíš vlk samotář,tak jsem na fóru nový. Pokud budete chtít jakékoliv užitečné informace o Rumunsku,lokalitách,zajímavostech a všem co s Rumunskem souvisí, nebojte se napsat Vymýšlím rumunsko a jezdím s kámošema už přes deset let. S pozdravem Juri

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Juri Toy
- tel.: 603338599
- auto: RRC V8,79, D2 98+03
- Kontaktovat uživatele:
Jsem z Brna. Často se ale ukazuji v Praze i BratislavěBenjamin píše:Ahoj Juri, srdečně tě tu vítámJuri Toy píše:Ahoj lidi. Sice mám RR už od "narození" a v současnosti jsem spíš vlk samotář,tak jsem na fóru nový. Pokud budete chtít jakékoliv užitečné informace o Rumunsku,lokalitách,zajímavostech a všem co s Rumunskem souvisí, nebojte se napsat Vymýšlím rumunsko a jezdím s kámošema už přes deset let. S pozdravem JuriDíky moc za nabídku, Rumunsko máme za sebou teprve první, takže bude toho ještě spoustu co objevovat a každá rada dobrá
Příští rok nevím jak to dopadne, jestli Ukrajina nebo Rumunsko nebo vůbec něco, uvidíme jak bude čas a peníze, ale jak začneme něco plánovat určitě se ozvu
Odkud jsi?