Neštartuje
-
- tel.: 0908208264
- auto: RR P38 4.6HSE
Neštartuje
Može mi niekto poradiť,už týžden nedokažem naštartovať,najprv mi blbol alarm a teraz ako keby mi ho bloklo.rozsvietili sa mi smerovky tak som odpojil bateriu a ked som ju zase pripojil tak to neide,pekne ho odomknem všetko funguje,kontrolky ventylátory,ale štarter nič,ked otočim kluč tak ani neťukne,mam rr p38,skušam všetko možne,neviem si rady a v mojej blízkosti neniani ziadny servis kde by mi vedeli poradit.nebude to nahodou alarm,alebo RJ? 

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Neštartuje
Typuju že nafta.
Už jsi zadával EKA kód?
Zkus si to tu najít na foru už se tu o tom hodně psalo. Nebo zavolej Eliottovy nebo Kokeskovi.
Ale bez diagnostiky asi nic nezmůžeš pokud ti nepomohl EKA kód.
K
Už jsi zadával EKA kód?
Zkus si to tu najít na foru už se tu o tom hodně psalo. Nebo zavolej Eliottovy nebo Kokeskovi.
Ale bez diagnostiky asi nic nezmůžeš pokud ti nepomohl EKA kód.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Jak říká Karel zkusit zadat EKA kod.A co zámky dveří?Spata
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
Když ti vše funguje tak to muže byt špatný dotek na pojistce startéru ale je fakt že diagnostika odhalí a Eliott poradí
- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
ja ked odpojim,zapojim baterku co je dost casto kedze auto sa vybija tak najskor odomknem manualne klucom a odomknu sa mi iba vodicove dvere a auto nestartuje takze musim otocit klucom vo dverach viac krat aby sa odomkol aj central potom to startuje ok, ale stalo sa mi ze aj tak neslo nastartovat tak som len vytiahol kluc zo zapalovania a znova ho tam vlozil pockal som kym par krat kluc preblikol a zase vse ok takze sa sparoval s autom....ked som mal v kluci slabu baterku tak sa to nikdy nesparovalo a tym padom nestartovalo a to by bol ten najlepsi pripad stacilo vymenit baterky a zase vsetko slo ako malo
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Treba vyradit Eka kod a budes mit klid.. nejaka baterka v ovladaci te nerozhazi. 

-
Zdravím vás všetkých,zabudol som dodat,že mam 4.6 HSE,EKA kod je ten čo zadavam kľučom?to som skušal a neslo to ani tak,čital som aj na fore všetko možne vyskušal,nešlo mi nic,a ako dokažem vyradit EKA ?s diagnostikou mam problem,u nas vo Svidniku mi ju nema kto urobit,nikto na to nema program a aj ked maju tak im ukaže iba ABS a SRS,mal som tu dvoch a nikto sa nepohol a ja len na auuto pozeram a rozoberam a neviem nič nasť,zamky mi funguju super,všetko pekne odomyka,asi pred mesiacom mi začal blbnuť alarm,rozsvietili sa mi smerovky až pokial som auto neodomkol,alebo sa spustil alarm pipal po dobu 30s a potom vypol a tie smerovky mi stale vybijali bateriu,dik vam všetkým STANO
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
Neni problem vypnout EKA, pojedu do Nitry asi v pondeli nebo nedeli. nechapu jestli ti to tedka jede, nebo co to vlastne dela, ale muzes mit spatne kontakty v zamku ridice nebo spolujezdce. Je treba se na to podivat at se odstrani pricina a neresis porad jenom nasledky.
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si to precetl jeste jednou...
ano EKA je to co zadavas klicem.
To ze ti sviti trvale blinkry je zavada BECM jednotky jedna se o to ze procesor jednotky nekomunikuje s pameti nebo vubec nenabehne.
Nekdy pomuze prehrat BECM ale vetsinou se to za nejakou dobu znova ozve. Potom je potreba vymena BECM.
ano EKA je to co zadavas klicem.
To ze ti sviti trvale blinkry je zavada BECM jednotky jedna se o to ze procesor jednotky nekomunikuje s pameti nebo vubec nenabehne.
Nekdy pomuze prehrat BECM ale vetsinou se to za nejakou dobu znova ozve. Potom je potreba vymena BECM.
- tomashan
mam otazku ked sa vyradi eka a tym padom neprebehne sparovanie kluca s autom tak je moznost ze si mozem dat spravit v kluciarstve nahradny kluc ktorym normalne auto nastartujem? Dalsia vec je ci bude fungovat central na dialku? Mam iba jeden kluc a ak by sa to takto dalo vyriesit bolo by to viac nez super
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
Dalka funguje normalne dal, klic si nechas vyrezat kdekoliv a bude fungovat.
- tomashan
na tak to je parada mozem si dat spravit kluc a potom uz si len dohodnut stretnutie 

- tomashan
na tak to je parada mozem si dat spravit kluc a potom uz si len dohodnut stretnutie
mozem poprosit do Spravy cenu prace a ako dlho to bude asi trvat

-
Dakujem za radu,vymontoval som BECM jednotku,rozobral som a je to tam dost pooxidovane tak to dam pozriat a uvidime co s tym dalej. a ako sa to da prehrat?,mam este otazku,je mozne,alebo potremne to napojit aj na pc ci to vsetko funguje tak ako ma?ked mi to prejde a upravy co sa da tak to vyskusam,a este kde by som dokazal zohnat nahradnuBECM a aka je cca cena,dakujem
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
mas to v SZ
- pooh
- tel.: +421905664537
- auto: P38 4.6 AB, L322 S/C
Kokesek píše:mas to v SZ
ak si kupim kluc na ebay (zrejme od ineho RR) a kupim do toho novy blade (ako napr. tu: http://www.ebay.co.uk/itm/Range-Rover-R ... 19c98bdae0" onclick="window.open(this.href);return false; ), tak by si vedel preprogramovat aby vse fungoval ako sa ma? mozes cenu do SZ ...
Diagnostika P38, nastavenie a odblokovanie BeCM
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
klice preprogramovat nejdou. pokud by byla stara becm a tedy i vin tak mozna, ale neni zaruceny vysledek. bylo by treba prenest bar cody klicu do nove becm.
- pooh
takze pri parovani kluca sa vlastne zadava bar kod kluca do becm, spravne som to pochopil? a problem moze byt vtedy ked to nepozname? neda sa to nejak z toho vycitat?
a co ak kupim novy, este nepouzity kluc? to by sa dalo nastavit?
ajaj, a tu (http://www.rangerovers.net/forum/7-rang ... -fobs.html" onclick="window.open(this.href);return false;) pisu, ze kluc programuju vlastne vo fabrike na zaklade VIN, a u dealera sa prebieha len synchronizacia. takze ak chcem mat plnohodnotny kluc c.2 ( momentalne mam c.1 - aspon to je vzadu napisane), tak jedine obratit sa na dealera a objednat to za cca 270 euro ak sa dobre pamatam, a ziadne lacne riasenia á la kupit kluc za 35 euro a preprogramovat..... ??
a co ak kupim novy, este nepouzity kluc? to by sa dalo nastavit?
ajaj, a tu (http://www.rangerovers.net/forum/7-rang ... -fobs.html" onclick="window.open(this.href);return false;) pisu, ze kluc programuju vlastne vo fabrike na zaklade VIN, a u dealera sa prebieha len synchronizacia. takze ak chcem mat plnohodnotny kluc c.2 ( momentalne mam c.1 - aspon to je vzadu napisane), tak jedine obratit sa na dealera a objednat to za cca 270 euro ak sa dobre pamatam, a ziadne lacne riasenia á la kupit kluc za 35 euro a preprogramovat..... ??
- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
ano, objednat novy podle vin. provest synch. a melo by vse fungovat. Pokud je becm puvodni. K novemu klici na P38 nechodi barove kody. A nebo vyradit EKA, a IMMo jednotky a pridat dalku jineho vyrobce. .
- pooh
vdaka. no praveze neviem ci moj BeCM je povodny, totiz ono to podozrivo dobre funguje zatial, ziadne blbosti a pod. a potom este klucka u sofera ma inu farbu, je vyblednuty viac ako ostatne, a kedze ziadne stopy po poskodeni nie su, tak asi najpravdepodobnejsia verzia je to, ze niekto z nejakeho dovodu vymenil BeCM aj s kluckou...