rr p38
Re: rr p38
zdravim vsechny nenasel by se nekdo ochotny kdo by mi zmeril jak je velka guma 33na visku diky moc
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Vrat to na měhy.
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
dalnice vyzaduje mechy 

- Pama
- tel.: 724365722
- auto: většina LR
[quote="peti78"]zdravim vsechny nenasel by se nekdo ochotny kdo by mi zmeril jak je velka guma 33na visku diky moc[/quote]
33" x 2,54 cm = 83,82cm, ale jak která guma liší se to nějakým +/- centimetrem, ale spíš je to o něco menší
33" x 2,54 cm = 83,82cm, ale jak která guma liší se to nějakým +/- centimetrem, ale spíš je to o něco menší
diky moc za tu miru tech gum jinak porad nejsem rozhodnuty zda to necham na mechach a nebo na pruzinach ale vsechno bude zalezet na tom na kolik by vyslo dat zase do provozu ty mechy a zase auto bych chtel prizvednout a myslim ze zase na pruzinach to bude o dost jednodusi samozdrejme mechy doprovozu doma sam nedam na to nemam vybaveni 

- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Doma toho na tomto voze sám opravdu dohromady nedáš,on potřebuje hlavně kloudnou diagnostiku.Ale i měchy jdou hodně nazvedat,i když si myslím,že kouzlo tohoto auta je univerzálnost,což právě zaručují tak zatracované měchy!Jinak ted jsem se sešel s nazvedanou D2 a byla nižší/ale moc pěkně udělaná,nevěděl,dal jsem mu kontakt na toto forum,snad se tu potkame/,než když já jsem se externím kompresorkem nafoukal.Spata
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
svak ja uvidim zda ty mechy zprovoznim a nebo ted nato nezbyvaji penize jelikoz je sipu do motoru ktery prestal z niceho nic mazat az bude pohromade a vrcet tak vyresim ten podvozek
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No a odpověď na tvojí otázku zní Ne.
Pera tam nejdou z ničeho jiného. Originál P38 nikdy pera neměla.
Možná jedině že by šli zadní z Def 110. Ale to nevím. Neznám průměr těch co jsou dělané na P38, ale z všechny ostatní jsou myslím užší. Nebo by jsi tam musel udělat podložky a změnit ten průměr.
K
Pera tam nejdou z ničeho jiného. Originál P38 nikdy pera neměla.
Možná jedině že by šli zadní z Def 110. Ale to nevím. Neznám průměr těch co jsou dělané na P38, ale z všechny ostatní jsou myslím užší. Nebo by jsi tam musel udělat podložky a změnit ten průměr.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
bodaj by prisiel niekto nato ze sa tam daju dat struny z necoho bezneho a aspon to bude za par korun cela prestavba...
no meril jsem to tenkrat a vnitrni prumer byl 160mm tak prave jsem myslel jestli by tam nesli z rrc
to asi by bylo levnejsi ale mam tu sadu na prestaveni na pruziny tak jem premyslim jak popripade prizvednout
to asi by bylo levnejsi ale mam tu sadu na prestaveni na pruziny tak jem premyslim jak popripade prizvednout
nemohl by jste mi nekdo ochotny jeste zmerit vnitrni prumer predni a zadni pruziny z rrc dekuju moc popripade defender diky
fakt se nikdo ochotny nenajde kdo by mi zmeril ty pruziny na rrc vnitrni prumer