Znáte ho někdo?
Moderátor: Miky_CZ
- fotosam
- tel.: 603262798
- auto: Freelander TD4
- Kontaktovat uživatele:
Znáte ho někdo?
Opakovaně se na Hyperinzerci objevuje tenhle "dědek" http://autobazar.hyperinzerce.cz/offroa ... a-olomouc/" onclick="window.open(this.href);return false;. Nejsem na ně odborník, ale připadá mi, že tam musí být nějaký háček - za tyhle peníze ve stavu dle fotek by měl být hned pryč, ne? Nebo je tam něco (asi kromě toho nerezového rámu - ten asi není původní) dobastleno, co tam nemá být? Sám bych něčemu takovému (v případě nenadálého finančního přebytku, což, bohužel, moc nehrozí . . .) rád udělal místo pod střechou a měl ho rád
. Moc se mi líbí!

Re: Znáte ho někdo?
Až na ty hnusný rámy tomu autu nic není... viděl jsem ho, kdysi stál chvíli u Krytena..., jediný problém je v tom že v této zemi není nikdo kdo by ho koupil...
Country boy...
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
já teda do dědků moc nevidim,ale nepříde mi to za auto v tomhle stavu nic astronomickýho-.-..... 

"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Tohle auto jsem dovezl z Lucemburska na přání zákazníka,udělali jsme na něm běžný sevis,přihlásili jako dovoz na normální značky.
Ta úprava "kabrio" tam už byla,jen nový majitel nechal udělat nové rámy z nerezu.
Je to velmi pěkné auto v super stavu,až na neprofesionální lak,ale myslím že u auta této kategorie akceptovatelný.
Nechápu proč ho prodává tak levně,to je třetina ceny než ho stálo...
Asi krize...
k.
Ta úprava "kabrio" tam už byla,jen nový majitel nechal udělat nové rámy z nerezu.
Je to velmi pěkné auto v super stavu,až na neprofesionální lak,ale myslím že u auta této kategorie akceptovatelný.
Nechápu proč ho prodává tak levně,to je třetina ceny než ho stálo...

Asi krize...
k.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
kríza
Pre kupujúceho chvalabohu, pre predávajúceho smola. Ceny sú úplne inde ako pred 2 rokmi a hlavne je nejaké iné auto ako bežnú spotrebku TDI, problém predať. Nedávno, keď som hladal nejakého Jaga pre mňa, tak cena drvivej väčšiny len trochu exotických áut za 1/2 roka klesla na polovicu a stále sa nepredali.

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Auto jsem viděl vloni a dokonce zvažoval jeho koupi. Nakonec jsem ho ale nevzal, protože jeden šestiválec 2,6 už mám. Tohle auto je docela pěkně opravený, ten nerezovej rám je ale k ničemu. Je přidělanej legračníma šroubkama přímo k plechu boudy a ne k šasí, takže má jen kosmetickou funkci. Tenkrát za něj pán chtěl o mnoho víc. Před týdnem tam byl jeden můj kamarád, kterej od koupě nakonec také couvl, protože takhle otevřený auto pro něj bylo pouze omezeně použitelný a radši teď schání nějaký STW v 88". Pro někoho, kdo má možnost parkovat v garáži a ne pouze venku, to může být pěkná a zajímavá alternativa. Takových lidí ale v současné době asi moc není. Teda u nás.