Moderátor: Miky_CZ
To je repas nebo komplet nový? Co tě to turbo stálo?Kubrtos píše:A to krásný nový turbo... to je fantazie. Podlaková regulace mi trochu tuhla, to teď nehrozí.
Turbo je nový. Mrknu do účtu. Když to na mě borec z PPLky vybalil tak to se mnou málem seklo, ale asi to bude stát za to.Benjamin píše:To je repas nebo komplet nový? Co tě to turbo stálo?Kubrtos píše:A to krásný nový turbo... to je fantazie. Podlaková regulace mi trochu tuhla, to teď nehrozí.
mne uz 2 roky nefunguje ani jeden zhavic, chyta na prve otocenie;-) ale netrapim ho, pod 5C mu dam 15min webasta a potom ani nechce zhavit;-)Kubrtos píše:Perlička na závěr - dodělávaj se už drbečky a čeká se na měnič. Volá mi kamarád technik a říká že mi nefunguje ani jeden žhavič. Tak říkám jak by se pokazili tím zadřením - a on no ony ti asi nefungovaly už předtím. A já: Ale dyť to chytalo na otočku. A on: No dyť já vím, ale nový stejně dostaneš.![]()
Kubrtos píše:Tak jsem zjišťoval na poště jak dlouho jim trvá cesta do anglie - prej 10-12 dnů (asi to nosí doručovatelka pěšky). Tak je reálná šance že měnič příští týden dojde na místo a předpokládám že od nich sem půjde tak tři dny.
Příští týden mi kluci spraví zámek zadních dveří a přední světlo a ten další bych snad mohl odstartovat.
Jojo, ono se to tu omýlalo, že jsou tam jen aby ten motor nebyl nekompletní.MadTom píše:Žhavič mi taky nefunguje ani jeden a do -15st vloni v zimě jsem to nijak nepoznal, auto chytal na dvě otočení motoru. Teď už sice mám nové žhaviče na stole, ale zase je veku hnusně, abych tam něco dělal.
On taky přijde do vytrinky a na pohon se v podlaze udělaji dve diry na nohy- tzv. Flinstuoni dvojvalec.will.26 píše:fuj co to je za hnusný tuning??? všude se říká že to musí být zechcané od oleja ...nebo né ? mít takový motor tak to nevytahuju ani z garaže natož nějaké prasení v (dopravní špičce)
Tak držím palce!To je aspoň Ježíšek...co? Jak budeš pojízdnej, můžem to spolu projet. Co ty na to? Jestli na mě teda budeš čekat....když máš teď ten lepší měnič....Kubrtos píše:Měnič z anglie včera došel, auto už je na dílně a mezi svátkama jezdím.![]()
![]()