zatéká..
Moderátor: Miky_CZ
zatéká..
Ahoj vlastníci a fandové,
mám (snad) malý problém se zatékáním.. teče mi to pod spodní lištou čelního skla a pak pravděpodobně sáním od topení, který není ničim krytý. Mám discovery 2 krátce, tak nevim jestli to sání má mít nějaky kryt nebo ne. Můžete neználkovi poradit?
díky a zdar
M
mám (snad) malý problém se zatékáním.. teče mi to pod spodní lištou čelního skla a pak pravděpodobně sáním od topení, který není ničim krytý. Mám discovery 2 krátce, tak nevim jestli to sání má mít nějaky kryt nebo ne. Můžete neználkovi poradit?
díky a zdar
M
Re: zatéká..
žadne kryti nema 

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Přes to sání topení ti určo neteče !
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
ted jsem to resil na D1 - koukni k prednimu sklu nahoru jestli nejsou sezrany gumy - pretesnit nebo zasilikonovat, nebo mi land jirka kontroloval nejaky odtoky klimatizace, ale to nevim kde je... jinac snad poradi zkusenejsi....
jo a pak jsem si vsim ze tam zatyka kdyz dlouho stojis v hluboky kaluzi - to pak tece vsudyma

jo a pak jsem si vsim ze tam zatyka kdyz dlouho stojis v hluboky kaluzi - to pak tece vsudyma

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
- RudaK
Honzan píše:ted jsem to resil na D1 - koukni k prednimu sklu nahoru jestli nejsou sezrany gumy - pretesnit nebo zasilikonovat, nebo mi land jirka kontroloval nejaky odtoky klimatizace, ale to nevim kde je... jinac snad poradi zkusenejsi....![]()
Ve vodě se nesmí stát

díky za rady
, sklo je tam nove, tak gumy snad ne..ta klimatizace se zda jako reál (až na to množsví--fakt to tam čvachtá
)
no a az to budu křtít vodou, tak no stopping

no a az to budu křtít vodou, tak no stopping

- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Kde ti měnili to sklo
Pokud to dělal někdo, kdo nezná DiscoII, může se stát, že sklo blbě nalepí. Nahoře skla uprostřed se musí dát víc lepidla, protože sklo má jiný rádius než karosérie...

Pokud to dělal někdo, kdo nezná DiscoII, může se stát, že sklo blbě nalepí. Nahoře skla uprostřed se musí dát víc lepidla, protože sklo má jiný rádius než karosérie...

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
No většinou to dělají fy. co lepí autoskla a ne co dělaj skleníky na rajčata tak by to mohli vědětPavelU píše:Kde ti měnili to sklo![]()

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- RudaK
Miloš II píše:No většinou to dělají fy. co lepí autoskla a ne co dělaj skleníky na rajčata tak by to mohli vědětPavelU píše:Kde ti měnili to sklo![]()
Pokud to dělal někdo, kdo nezná DiscoII, může se stát, že sklo blbě nalepí. Nahoře skla uprostřed se musí dát víc lepidla, protože sklo má jiný rádius než karosérie...Většinou za vodu na podlaze můžou ucpané vývody od klimy.
MilošII
Nebo navrtaný sloupek a neucpaná,vzniklá díra.....

- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Většinou neznamená vždy, proto se na to ptám...Miloš II píše:No většinou to dělají fy. co lepí autoskla a ne co dělaj skleníky na rajčata tak by to mohli vědětVětšinou za vodu na podlaze můžou ucpané vývody od klimy.
MilošII

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
tentokrát to byli ti co dělají sklo
.. estli se dobře pamatuju tak autosklo JC. kontrola klima bude na řadě o víkendu..
díky všem
M

díky všem
M
- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, kde najdu přesně odtokové kanálky pod předním sklem u DIII? kape mi u spolujezdce u nohou a v tomhle slejváku se mi nechce hledat a odkrytovávat půl auta 

- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Ještě to bejvá šíbr - tím teče taky pěkně. Proto máme dva. 

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
- RudaK
Tak todle jsem zjistil takyMike III píše:ahoj, kde najdu přesně odtokové kanálky pod předním sklem u DIII? kape mi u spolujezdce u nohou a v tomhle slejváku se mi nechce hledat a odkrytovávat půl auta

p.s. Střešní šíbr nemám,tak to tím být nemohlo

- Mike III
- tel.: +420777251521
- auto: DIII, L322
- Kontaktovat uživatele:
typicky - od tý doby co jsem se ptal ani kapka, a to jsem na to nešáh, protože venku chcalo
LR je LR
LR je LR

- Tungdild
- tel.: 721070078
- auto: D II - 2000-NO LIFT
- Kontaktovat uživatele:
Mike III píše:typicky - od tý doby co jsem se ptal ani kapka, a to jsem na to nešáh, protože venku chcalo
LR je LR
se opravilo samo

Vsichni lezime v kanalech , ale jen nekteri se dokazi z nich koukat na hvezdy.....
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
- RudaK
AT - to znamená automaticky ...Tungdild píše:Mike III píše:typicky - od tý doby co jsem se ptal ani kapka, a to jsem na to nešáh, protože venku chcalo
LR je LR
se opravilo samo![]()