"Nakupna taska" s automatem
Moderátor: Miky_CZ
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
"Nakupna taska" s automatem
Potreboval bych sehnat nejakou "nakupni tasku" pro mou drahou polovicku, s automatem, a co jsem tak cetl, najlepe asi VW Polo nebo Opel Corsa, mate nekdo zkusenosti, co tak nejlepe poridit? No nejlepsi by byl dalsi Free ale to mi neprojde 

Free Td4 2004 HSE automat
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Re: "Nakupna taska" s automatem
a Disco by prešlo? 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
My se chystáme koupit Hyundai ix20.
Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem opomenul dodat dulezitou informaci, ze to nema byt nove auto, ale nejaka ojetina.
A co třeba Smart ??Hunter píše:Asi jsem opomenul dodat dulezitou informaci, ze to nema byt nove auto, ale nejaka ojetina.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...sehnal jsem kamaradovi Kiu 1,6 v automatu pro jeho zenu. Nemuze si to vynachvalit. Ty VW jsou drahy a bidny.´Tohle bylo i vybaveny. Skus autorudna.cz, jsou v pohode a autaky maj dobry.Ja uz od nich bral 2x pro sebe, 2x pro rodinu a 1x pro toho kamose
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
kamarátka má P206 CC. Tá moja mala tiež 206ku no potom pochopila že pre malé autá a iné ako GB nemáme miesto...
No pokial by som chcel niečo menšie pre manželku a chcel zachovať GB autopark tak niektorý s Roverov
No pokial by som chcel niečo menšie pre manželku a chcel zachovať GB autopark tak niektorý s Roverov
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Co klasika - Fait Punto? Za poslední rok jsem v něm nalítal asi 20 000 a slouží zatim dobře (je to asi 15 let starej kousek), je jich teď spousta tak je z čeho vybírat a cena by měla bejt nízko. Jo a odstěhuješ v něm i třísedačkovou lavici z divadla 

- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Tak cim dal vice si myslim. ze by byl lepsi manual, a to vzhledem k tomu, ze to bude starsi auto a pokud bude mit dost najeto, jako ze bude, tak by mohl byt s automatem problem. Jinak se mi docela libi vozitk Suzuki Wagon, male auto, ale pritom se tam toho da dost odvezt. A cenove to neni hrozne. Jinak Fiat nejak obecne nemusim, i kdyz vim, ze treba to Punto jezdi spolehlive. Taky se mi dost libi Rover 200 nebo 25, ale u te 200ky jsem cetl, ze to neni prilis vhodne pro zensky, protoze tam to je horsi prace se spojkou.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Co Toyota Yaris??? Ty bývají spolehlivé. Jinak z malých aut se mi líbí jen Mini Cooper 

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi smeruje k necemu podobnemu
http://www.autoscout24.cz/Details.aspx?id=mup2rsceav4w" onclick="window.open(this.href);return false;
tak ne ze mi to koupite
http://www.autoscout24.cz/Details.aspx?id=mup2rsceav4w" onclick="window.open(this.href);return false;
tak ne ze mi to koupite

a co tak VW Lupo 3l? je to take skarede ze uz je to pekne a zere fakt len tolko co nakupna taska 

- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Na fotkách vypadá Rover pěkně,kdyby bylo třeba pomoci s dovozem,zařídím,Spata
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Diky mam tu kamose, ktery vozi. Ale uz to nekdo koupil, tak mam prd
Jedine kdyby to snad bylo od jinud nez z DE, kamos vozi pouze z Nemecka.

-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Se spojkou v případě manuálu u 200 (nebo 25 - to samé mechanicky) si nevybavuju rozdíl oproti jiným autům. Převod je klasicky lanem, pokud je v pořádku a je v pohodě spojka + přítlačák, není důvod ke stížnostem.
200 má moje mamka, brácha, já měl 2x 216 kabriolet a doteď mám jako zálohu 416 kombi - od řidiče dopředu vše mechanicky shodné - jediná stížnost je v případě 200 dovezené z D - díky prosolenosti chytá rez.
200 má moje mamka, brácha, já měl 2x 216 kabriolet a doteď mám jako zálohu 416 kombi - od řidiče dopředu vše mechanicky shodné - jediná stížnost je v případě 200 dovezené z D - díky prosolenosti chytá rez.