RRC Praha

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
papavel.k

RRC Praha

#1 Příspěvek od papavel.k » 29 říj 2011 12:30

...první příspěvek jsem smazal vzhledem k tomu, že už není aktuální..

Pokud správce uzná za vhodné toto téma smazat, nechť tak udělá...Sláva se asi zlobit nebude a pokud opravdu bude muset nabízet toho svého, kdysi Lubošovo, založí si své vlákno...jinak nabízel mi ho za, myslím si, velice slušné peníze :mrk
díky P.
Naposledy upravil(a) papavel.k dne 17 pro 2011 19:04, celkem upraveno 1 x.
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky

Sláva T.
tel.: 773929393
auto: Range Rover Classic

Re: RRC Praha

#2 Příspěvek od Sláva T. » 09 pro 2011 14:40

Čau Pavle,

bílý 2 door jsem koupil já a bohužel měnim job, což pro mě znamená 120 km denně dojíždění a s tímhle autem to fakt nepůjde :-/ , 2 auta si bohužel dovolit nemůžu, takže se ho budu zbavovat, pokud bys měl zájem...

Měj se...

S.

alux
tel.: 0904911119
auto: Defender, Disco III
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od alux » 09 pro 2011 18:10

Pripadne, ak by ho nechcel on...daj mi prosim vediet kedy a za kolko bude na predaj...
Dakujem
Defender 130 - hydraulicka plošina, Discovery III, Defender 130 - Zebra
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

papavel.k

#4 Příspěvek od papavel.k » 09 pro 2011 20:49

zdravím a velice děkuji za nabídku Slávo :) v rámci správného směru ostařením vozového parku čítajícího jeden vůz a v rámci toho, že by mne toto krásné vozidlo dovedlo ke zmoudření, jak si asi přeje blízké okolí, jelikož bych těžce nesl jakékoli škrábnutí od větve a konečně fotil a nemusel blbnout u volantu :mrgreen: ...beru :yes ...leč do reality, připadala by v úvahu pouze výměna a to nevím jestli z tvé strany můžeš akceptovat...stejně jako ty druhý vůz, i když tento :inlove , si dovolit nemohu, protože zázrak toho, čeho se již domáhám hodně dlouho, asi jen tak nepřijde a zázrak přeplatku elektřiny na to asi stačit nebude, nechávám, ač nerad, případnému dalšímu šťastnému zájemci :mrk
ještě jednou velice děkuji a přeji :Pohoda: a třeba ať se najde způsob, aby jsi ho nemusel měnit :)hodně štěstí
P.
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky

Pablo
tel.: 733627148
auto: RR P38 4,6 HSE 1997

#5 Příspěvek od Pablo » 17 pro 2011 12:14

Mě by RRC zajímal ale vůbec nevím o jaké auto se jedná... Jakože jsem ho neviděl a tak ne, že bych nevěděl jak vypadá a co dovede classic spíš mi jde o tento konkrétní kus...
Můžeš nabídnout nějaké konkrétní info popřípadě fotky???
Range Rover P38 4,6 HSE V8 1997; http://www.paintwar.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Land Rover není auto, je to životní styl... :-)

papavel.k

#6 Příspěvek od papavel.k » 17 pro 2011 19:09

viz první příspěvek :mrk
Pablo píše:Mě by RRC zajímal ale vůbec nevím o jaké auto se jedná... Jakože jsem ho neviděl a tak ne, že bych nevěděl jak vypadá a co dovede classic spíš mi jde o tento konkrétní kus...
Můžeš nabídnout nějaké konkrétní info popřípadě fotky???
...promiň,ale já info nechám na Slávovi a jeho úvaze, případně oslov přímo jeho...mně by se líbil...no někdy příště :cry

Zamčeno